MediclinicHigh-Tech, Kwaliteit, Ervaren artsen, Belgische prijzen Mediclinic

Rimpelbehandeling


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Een voorhoofdslift kan voorhoofdsrimpels behandelen en/of de wenkbrauwen liften. Deze ingreep kan gebeuren via klassieke weg waarbij ook een huidoverschot kan verwijderd worden. Eventueel kan ook een endoscopische voorhoofdslift gebeuren waarbij de ingreep plaatsvindt in de vorm van een kijkoperatie via enkele kleine litekentjes in de behaarde hoofdhuid.

 

Hechtingen en nazorg

Het gelaat heeft een zeer rijke bloedsvoorziening, vandaar dat deze streek ook zeer snel heelt. Bloeduitstortingen (blauw verkleuring van de huid) verdwijnen in principe binnen de tien dagen. Eens de hechtingen verwijderd zijn, kunnen deze met de dagelijkse make-up gecamoufleerd worden. Hechtingen kunnen verwijderd worden op volgende termijnen:

Oogleden: gewone hechtingen na 4 dagen, onderhuidse hechtingen na 1 week
Face-lift/platysmaplastiek/ halslift: zichtbare hechtingen na 1 week, andere hechtingen na 14 dagen
Voorhoofdslift: hechtingen in de behaarde hoofdhuid na 3 weken
Littekentjes zijn aanvankelijk actief en rood gekleurd gedurende enkele weken. Jongere personen hebben een beduidend langere littekenactiviteit. Littekens worden in het gelaat uiteraard op onopvallende en onzichtbare plaatsen gelegd en zijn na verdwijnen van de roodheid dan ook nauwelijks of niet zichtbaar.

Een drukverband rond het gelaat gedurende 1 week wordt aangeraden. Onmiddellijk na de ingreep kan koeling met ijsbrilletjes en coldpacks de zwelling merkelijk.

 

Spierverslappers

Dynamische rimpels kunnen best behandeld worden met spierverslappers. Dit zijn producten welke opgelost zijn in een waterige vloeistof en welke spiervezels verlammen. Deze verlamming is tijdelijk en duurt van 4 tot 8 maand. Nadien dient de behandeling herhaald te worden. Na enkele herhalingen kan de spier soms blijvend verlamd blijven. Deze spierverslappers worden ingebracht door zeer fijne naaldjes in de te verlammen spier. Het effect is totaal ongevaarlijk en zeer plaatselijk. Dit kan perfect tijdens de raadpleging gebeuren en laat nauwelijks sporen na. Botox is een veel gebruikte spierverslapper.

 


Ontvang gratis een brochure over Rimpelbehandeling van Mediclinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.