MediclinicHigh-Tech, Kwaliteit, Ervaren artsen, Belgische prijzen Mediclinic

Ultrasone liposculptuur


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Ultrasonenliposculptuur is minder populair geworden door het toegenomen complicatierisico en de hoge kostprijs in vergelijking met klassieke liposculptuur.

Dit toestel laat toe om op selectieve wijze de vetcellen te verwijderen. Het toestel bestaat namelijk uit een dun staafje dat ultrasonenenergie afgeeft welke enkel door de vetcellen wordt geabsorbeerd. De vetcellen worden zo vloeibaar gemaakt. Op deze wijze worden enkel vetcellen verwijderd en blijven bloedvaatjes en zenuwen intact. Ook zeer stevig en verbindweefseld vetweefsel (vb flanken,borst, armen, bilplooi,Ö) welke met klassieke liposculptuur moeilijk te behandelen is, kan met ultrasonen toch vlot behandeld worden.

Omwille van de selectieve verwijdering van vetweefsel en de zeer nauwkeurige manier van werken wordt deze techniek zeer toepasselijk Ultrasonenliposculptuur genoemd.

Het toestel heeft ook nog een tweede belangrijk voordeel. Doordat het de huid doet krimpen en de onderhuidse bindweefselaanmaak stimuleerd, wordt de huid strakker. Ultrasonenliposculptuur is de meest efficiente oplossing om de huid strakker te maken zonder littekens. Zelfs miniborstlifts kunnen zo zonder littekens uitgevoerd worden.

Mediclinic heeft als een van de eerste centra reeds een ruime ervaring opgebouwd met Ultrasonenliposculptuur.


Ontvang gratis een brochure over Ultrasone liposculptuur van Mediclinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.