MediclinicHigh-Tech, Kwaliteit, Ervaren artsen, Belgische prijzen Mediclinic

Beschrijving kliniek


Kerngegevens
Telefoon nummer: 0032 16 58 59 58 of 00800 1847 18
Fax nummer: 0032 16 58 59 39
E-mail adres: info@mediclinic.eu
Regio: Vlaams-Brabant
Website: www.mediclinic.eu
Lidmaatschappen en samenwerking
Lid van NVPC
Lidmaatschap 1: BSPC
Royal Belgian society for plastic surgery
Lidmaatschap 2: Lid van de koninklijke belgische vereniging voor dermatologie en venerologie


Wat is Mediclinic:

Mediclinic verstrekt de meest hoogstaande, veiligste en meest vooruitstrevende medische en esthetische behandelingen. Om dat doel te kunnen bereiken bouwde Mediclinic een van de beste en meest geavanceerde privé klinieken van België, Nederland en Europa.
Niettegenstaande de uiterst hightech omgeving staat het discrete, en het zeer persoonlijk contact met de patient in een gemoedelijke sfeer met goede nazorg centraal. Dit alles wordt aangeboden tegen een onvoorstelbare prijs-kwaliteits verhouding.
 Alleen wetenschappelijk gefundeerde geneeskunde kan een maximaal effect garanderen. De kliniek beschikt daarom over een team ervaren gecertificeerde artsen-specialisten met ruime ervaring op het gebied van dermatologie, plastische en esthetische chirurgie, anesthesie, dieetleer, obesitaskliniek, en oogchirurgie.

Mediclinic biedt ook de meest geavanceerde ooglaser behandelingen aan in het gloednieuwe ooglasercentrum. Met de Zeiss MEL excimer laser en de Visumax femtosecond laser heeft Mediclinic de nieuwste generatie apparatuur in huis. Daarom kunnen de reeds lang ingeburgerde ooglaserbehandelingen zoals PRK/LASEK en femto-LASIK worden uitgevoerd met een hoge precisie. Mediclinic is ook één van de weinige centra binnen Europa die het geheel nieuwe concept ReLEx smile kunnen aanbieden. Dit type behandeling combineert een nog hogere precisie met een lager risico aan nevenwerkingen en complicaties.


De kliniek is gevestigd in België (Oud-Heverlee).

 

SUPERSTERILITEIT

Een verblijf in een algemeen ziekenhuis houdt steeds een infectierisico in. Ziekenhuisbacteriën kunnen van de ene patiënt op de andere overgedragen worden, bijvoorbeeld tijdens de wondzorg.
In Mediclinic, een privé-setting, is dit onmogelijk. Ook de operatiekamer met laminaire airflow zorgt voor een uiterst minimaal infectierisico.

S3 NORMERING

Voor het uitoefenen van operaties onder volledige narcose werden een aantal strenge normen opgesteld. Stel U voor dat er een stroomonderbreking is terwijl U onder narcose bent. In alle gevallen moet de stroomtoevoer gegarandeerd zijn. In Belgie en Nederland zijn er maar zeer weinig privé klinieken welke aan de S3 norm voldoen. Mediclinic is er een van. Indien U in alle veiligheid onder narcose wilt, is S3 echter een must.

TECHNOLOGIE

Mediclinic beschikt over de laatste nieuwe lasers en de modernste technieken. De operatiekamer is computergestuurd, lasergecallibreerd en beschikt over een 3D camerasysteem en laminaire airflow.

ONZE BEHANDELINGEN

Onze specialisten voeren alle esthetische behandelingen uit zoals: liposculptuur, ultrasonenliposculptuur, borstvergroting, borstverkleining, borstlift, maagband en maagplastiek, armlift, dijlift, buikwandplastiek, schaamlipcorrecties, bilimplantaten,...

KWALITEIT EN VEILIGHEID VOOR EEN BETAALBARE PRIJS

Een ultramoderne infrastructuur, de beste beveiligingssystemen, supergekwalificeerd personeel, de modernste medicatie, alleen de beste kwaliteit voor implantaten en instrumentarium. Toch liggen de prijzen niet hoger dan de concurrentie integendeel.
Mediclinic heeft een kleine overhead kost. De personeelsstructuur is bewust eenvoudig gehouden. De vaste personeelskosten zijn dan ook relatief laag.

NAZORG EN GARANTIE

Mediclinic geeft een nazorg garantie. Dat betekent dat U bij problemen, om het even wanneer ontstaan, steeds bij ons terecht kunt.
Als veiligheid en kwaliteit ook voor U belangrijk is, is Mediclinic iets voor U. U kan geheel vrijblijvend een consult afspreken op 0032 16 58 59 58, een e-mail sturen naar info@mediclinic.eu of een kijkje nemen op onze website: www.mediclinic.eu.

 

Illustratie Mediclinic
Illustratie Mediclinic
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.