Klinieken die Ooglidcorrectie aanbieden in Noord-Holland:
 

Ooglid.nlOoglid.nl Ooglid.nl

Gezicht
  • Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Ja

Uw oogopslag is ontzettend belangrijk voor hoe u eruit ziet. Hangen uw bovenoogleden of heeft u dikke wallen onder uw ogen? Dan kan dit ontzettend vervelend zijn. Gelukkig is daar gemakkelijk wat aan te doen. U kunt een onderooglidcorrectie of een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren. Na een boven- of onderooglidcorrectie ziet u er weer een stuk jonger en frisser uit.

Bij Ooglid.nl wordt u uitsluitend door plastisch chirurgen behandeld en dat voor een zeer scherpe prijs.

Voorafgaand aan de behandeling

Als eerste komt u langs voor een vrijblijvende intake waarbij u samen met de plastisch chirurg uw wensen en verwachtingen bespreekt en u al uw vragen kunt stellen. Verder overlegt zij uw eventuele medicijngebruik, want het is belangrijk om met sommige medicijnen (vooral bloedverdunners) te stoppen voor de behandeling. Doe dit altijd in overleg met uw behandelend arts.

Tijdens de intake zullen uw ogen ook onderworpen worden aan een zeer nauwkeurige oogtest. Hierbij wordt er gekeken naar de traanproductie en eventuele beschadigingen van het oog zelf. Hieruit kan bijvoorbeeld blijken dat u na de behandeling meer moet druppelen dan gemiddeld, dit kan het herstel bevorderen. Ooglid.nl is de enige kliniek in Nederland die dit doet voorafgaand aan een ooglidcorrectie. 

Bovenooglidcorrectie

U kunt last hebben van hangende bovenoogleden, doordat uw huid verouderd is. Hierdoor kunt u er vermoeid en triest uitzien terwijl u dat niet bent, daarnaast ziet u er ook ouder uit.

Bovendien kunt u last hebben van een gezichtsveldbeperking; uw oogleden hangen zover over uw ogen heen dat u slechter ziet. Dit is allemaal heel eenvoudig te verhelpen met een bovenooglidcorrectie.

Behandeling bovenooglidcorrectie

Dit is een kleine ingreep onder lokale verdoving die ongeveer 45 minuten duurt. Het teveel aan huid wordt verwijderd via een snee in de natuurlijke oogplooi. In deze snee wordt de resterende huid opgespannen, zodat u er weer jeugdig uitziet. Doordat de snee in de natuurlijke huidplooi zit, is het litteken na de behandeling niet meer zichtbaar.

Onderooglidcorrectie

Net zoals bij de bovenoogleden kunt u ook onder uw ogen last hebben van dermatochalasis. Door het ouder worden, kunnen de huid en spieren onder uw ogen verslappen, ook kan het vetweefsel uitpuilen. Hierdoor kunt u last hebben van wallen waardoor u er al snel erg moe uitziet. Gelukkig is dit makkelijk te verhelpen met een onderooglidcorrectie.

Behandeling onderooglidcorrectie

Dit is een kleine ingreep onder lokale verdoving die ongeveer 45 minuten duurt. Bij de correctie kan het gaan om twee opties:

  1. Het weghalen van overtollig vet en losse huid. Bij deze correctie worden de losse huid en het overtollig vet weggehaald door een insnede onder de wimperlijn. 
  2. Het weghalen van alleen vet. Bij deze correctie wordt het teveel aan vet weggehaald door een insnede in het onderste ooglid (transconjunctivale ooglidcorrectie). Hierdoor heeft u geen zichtbare littekens. 

Na de ooglidcorrectie

Na de behandeling zal het gebied rond de ogen blauw worden, opzwellen en wat gevoelig zijn. Om het herstel zo goed en spoedig mogelijk te laten verlopen is het belangrijk om de oogleden de eerste periode na de behandeling goed te koelen. Dit vermindert de pijn en zwelling waardoor een pijnstiller meestal niet nodig is.
Een week na de behandeling worden de hechtingen pijnloos verwijderd. De sneetjes zijn zo gemaakt er later geen littekens zichtbaar zijn.


Ontvang gratis een brochure over Ooglidcorrectie van Ooglid.nl.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.