Klinieken die Armlift aanbieden in Zuid-Holland:
 

Parkkliniek Rotterdam B.V. Park Medisch CentrumKorte wachtlijsten, optimale medische zorg & volop keuzevrijheid... Parkkliniek Rotterdam B.V. Park Medisch Centrum

Armlift


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Duur: 1 uur
Kosten: 3200
Verdoving: ja
Verzekering: Nee

Algemeen

Onder een armlift wordt verstaan, het liften van de huid aan de binnenzijde van de bovenarm. De redenen voor deze operatie kunnen zijn dat de huid door bijvoorbeeld extreem afvallen slapper is geworden of na een liposculpture, waarbij de huid door verminderde elasticiteit niet meer terugveert en gaat hangen.

Operatie

De operatie wordt door een plastisch chirurg uitgevoerd en kan plaatsvinden onder lokale verdoving met een slaapmiddel of onder narcose. Gewoonlijk duurt de operatie 1 uur. Er wordt een snee gemaakt, precies verlopend in de huidplooi. Dan wordt het teveel aan huid weggesneden. De wond wordt aan het einde van de operatie weer netjes gehecht met oplosbare hechtingen.

Risico's

Complicaties komen weinig voor en zijn algemeen van aard; bloedingen en infecties. Wel kan het gevoel rond het wondgebied wat verminderd zijn. Uiteraard proberen wij deze risico's zo laag mogelijk te houden door zeer zorgvuldig te opereren.

Resultaat

De eerste paar dagen kan het wat blauw zijn en een beetje beurs aanvoelen. Het litteken valt niet zo op en geneest meestal erg fraai doordat het in de huidplooi valt. Na een week of drie is de wond al goed genezen en zal de huid weer soepel aanvoelen.

Tot slot

Of een armlift voor u geschikt is of niet en of er bij u vooraf een liposculpture gedaan moet worden, kan alleen de plastisch chirurg beoordelen. Voor een juiste advies kunt u het best een geheel vrijblijvende afspraak maken bij een van de plastisch chirurgen.
 


Ontvang gratis een brochure over Armlift van Parkkliniek Rotterdam B.V. Park Medisch Centrum.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.