Klinieken die Borstvergroting aanbieden in Zuid-Holland:
 

Parkkliniek Rotterdam B.V. Park Medisch CentrumKorte wachtlijsten, optimale medische zorg & volop keuzevrijheid... Parkkliniek Rotterdam B.V. Park Medisch Centrum

Borstvergroting


Borstvergroting
Borstvergroting
Kerngegevens
Doelgroep: Vrouwen
Verzekering: Nee

Algemeen

De borsten als orgaan gelden als één van de belangrijkste uiterlijke kenmerken bij een vrouw. Vrouwen kunnen onzeker zijn over de vorm en de grootte van hun borsten. Borstcorrecties zijn de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen in de wereld. Door middel van een relatief kleine ingreep kunnen we vaak het zelfvertrouwen teruggeven. Parkkliniek is gespecialiseerd in borstcorrecties.

 

Verdoving

Borstvergroting vindt plaats onder plaatselijke verdoving In Parkkliniek worden veel borstvergrotende operaties uitgevoerd. Wat maakt de borstvergroting bij Parkkliniek zo bijzonder? Het feit dat de operatie zonder algehele verdoving (narcose) kan geschieden.

Voor de operatie

Voor een operatie wordt er onder plaatselijke verdoving een speciale vloeistof in het weefsel ingespoten, waardoor het gebied wordt verdoofd. Daarna maakt de chirurg het weefsel voorzichtig los terwijl het gehele gebied gevoelloos is. Daarna wordt de prothese, het implantaat, voorzichtig op de plaats gebracht, zonder dat het omliggende weefsel wordt beschadigd. Dit is een belangrijke doorbraak in de medische wereld, er is immers geen algehele verdoving meer nodig. U kunt (in de meeste gevallen) ongeveer drie uur na de ingreep de kliniek weer verlaten. Een bijkomend voordeel van deze techniek onder plaatselijke verdoving is dat u weer vrij snel uw normale dagelijkse activiteiten kunt hervatten.

Parkkliniek biedt een volledig pakket aan borstimplantaten in verschillende soorten en maten. Alle borstimplantaten voldoen aan de American Standard Test (AST), de Europese equivalenten ISO en EN en staan onder voortdurende kwaliteitscontrole. De implantaten zijn voorzien van een geruwde (getextueerde) buitenzijde om kapselvorming te minimaliseren. Kans op enige vorm van kapselvorming zal altijd aanwezig blijven, omdat er een lichaamsvreemd voorwerp in het lichaam wordt geplaatst.
Bespreek met de plastisch chirurg wat voor type prothese (bijvoorbeeld siliconen of watergevuld) voor u het meest geschikt is. Uw chirurg kan u tevens adviseren over de grootte en vorm (rond- of druppelvormig) van de prothese.

De operatietechniek

De siliconen borstprothesen kunnen direct onder de borstklier (submammair) worden geplaatst of achter de borstspier (submusculair).

Na een borstvergroting

Direct na de operatie krijgt u een speciaal compressievest (bh) aangemeten. Dit vest moet u de eerste twee weken na de operatie dag en nacht dragen. Tevens is een wonddrain ingebracht, die twee uur na de operatie wordt verwijderd. De hechtingen zijn oplosbaar en hoeven dus niet verwijderd te worden. U kunt in principe dezelfde dag naar huis. Na een borstvergroting is het ontstaan van een dun laagje littekenachtig weefsel, rondom de prothese, een natuurlijk proces. Dit proces wordt kapselvorming genoemd. Het lichaam schermt de prothese af omdat het lichaam de prothese ziet als een vreemd voorwerp. Wanneer de prothese samengedrukt wordt door het kapsel verandert de vorm van de borsten en kan de prothese een balvorm krijgen en worden de borsten hard en soms pijnlijk. Indien kapselvorming optreedt binen 3 jaar na de operatie dan wordt de behandeling hiervan geheel door Parkkliniek vergoed. Indien na 3 jaar kapselvorming optreedt, kan de behandeling tegen een gereduceerd tarief worden uitgevoerd. Overigens ligt bij Parkkliniek het percentage kapselvorming al enige jaren onder de 2%.


Ontvang gratis een brochure over Borstvergroting van Parkkliniek Rotterdam B.V. Park Medisch Centrum.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.