Klinieken die Dijbeenlift aanbieden in Zuid-Holland:
 

Parkkliniek Rotterdam B.V. Park Medisch CentrumKorte wachtlijsten, optimale medische zorg & volop keuzevrijheid... Parkkliniek Rotterdam B.V. Park Medisch Centrum

Dijbeenlift


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Algemeen

Onder een dijbeenlift wordt verstaan, indien de huid van de binnenzijde van de bovenbenen wordt gelift. De redenen voor deze operatie kunnen zijn, dat de huid door bijvoorbeeld extreem afvallen slapper is geworden of na een liposculpture, waarbij de huid door verminderde elasticiteit niet meer terug veert en gaat hangen.

Operatie

De operatie wordt door een plastisch chirurg uitgevoerd en kan plaatsvinden onder lokale verdoving met een slaapmiddel of onder narcose. Gewoonlijk duurt de operatie 1 uur. Er wordt een snee gemaakt vanuit de liesplooi naar achteren, precies verlopend in de huidplooi. Dan wordt het teveel aan huid weggesneden. Soms wordt er een combinatie-operatie uitgevoerd, waarbij er eerst een liposculpture plaats vindt, direct gevolgd door een dijbeenlift. De wond wordt aan het einde van de operatie weer netjes gehecht met oplosbare hechtingen.

Risico's

Complicaties komen weinig voor en zijn algemeen van aard; bloedingen en infecties. Wel kan het gevoel rond het wondgebied wat verminderd zijn. Uiteraard proberen wij deze risico's zo laag mogelijk te houden door zeer zorgvuldig te opereren.

Resultaat

Na de operatie krijgt u een elastische broek aangemeten gedurende de eerste week. De huid voelt meteen al een stuk strakker aan. De eerste paar dagen kan het wat blauw zijn en een beetje beurs aanvoelen. Het litteken valt niet zo op en geneest meestal erg fraai doordat het zich ver in de lies bevindt en in de huidplooi valt. Na een week of drie is de wond al goed genezen en zal de huid weer soepel aanvoelen.

Tot slot

Of een dijbeenlift voor u geschikt is of niet en of er bij u vooraf een liposculpture gedaan moet worden, kan alleen de plastisch chirurg beoordelen. Voor een juiste advies kunt u het best een geheel vrijblijvende afspraak maken bij een van de plastisch chirurgen.

 


Ontvang gratis een brochure over Dijbeenlift van Parkkliniek Rotterdam B.V. Park Medisch Centrum.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.