Klinieken die Liposculptuur aanbieden in Zuid-Holland:
 

Parkkliniek Rotterdam B.V. Park Medisch CentrumKorte wachtlijsten, optimale medische zorg & volop keuzevrijheid... Parkkliniek Rotterdam B.V. Park Medisch Centrum

Liposculptuur


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Liposuctie/Liposculture; algemene informatie

Met een liposuctie behandeling is het nu mogelijk om een teveel aan plaatselijke vetophopingen te verwijderen in een behandeling onder plaatselijke verdoving. Stelt u zich voor: in een paar uur tijd wordt u eindelijk verlost van die storende rondingen in uw figuur dankzij liposuctie.

Liposuctie, wat is dat precies?

Liposuctie is een cosmetisch chirurgische ingreep om plaatselijke vetophopingen te verwijderen. De meest voorkomende vetophopingen zien wij op de buik, heupen en benen, maar ook bijvoorbeeld op de armen of de onderkin. Al deze lichamelijke locaties zijn goed te behandelen. Deze methode is uitermate geschikt om uw figuur te verbeteren, maar niet geschikt als alternatief om af te vallen.

Eerste consult bij liposuctie

Tijdens het consult krijgt u een duidelijke offerte waarop precies het aantal te behandelen locaties staat vermeld met de bijbehorende prijs. De prijs van de liposuctie behandeling is afhankelijk van het aantal te behandelen locaties. Als er in één behandeling meer dan twee locaties tegelijkertijd gedaan worden, geldt er een gereduceerd tarief. Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben dan zullen wij die graag beantwoorden.

Tijdens de liposuctie behandeling

De ingreep vindt voornamelijk plaats onder plaatselijke verdoving. In samenspraak met de arts wordt de ingreep soms ook onder algehele verdoving (narcose) verricht. Op de van te voren afgetekende plaatsen wordt de huid verdoofd, waarna de arts een sneetje maakt. Dit sneetje is slechts 2-3 mm klein. Dan wordt er op de te behandelen plaats een verdovende vloeistof ingebracht die de aanwezige vetcellen doet opzwellen; zij worden dus meer vloeibaar gemaakt. Hierna worden de vetcellen afgezogen. De weggehaalde vetcellen komen niet meer terug. Na de puberteit maakt de mens namelijk geen nieuwe vetcellen meer aan. Het resultaat is blijvend, uiteraard dient dan wel uw gewicht redelijk constant te blijven. De contourverandering is definitief en de huid zal zich meestal goed aanpassen aan de nieuwe contouren. Bovendien zijn de gemaakte sneetjes zo klein dat er nagenoeg geen zichtbare littekens zullen overblijven na de liposuctiebehandeling.

 

Na een liposuctie behandeling

De liposuctie behandeling zelf duurt, afhankelijk van het aantal te behandelen locaties, 1 à 2 uur. Nadat u weer wat gegeten en gedronken hebt en u zich weer helemaal goed voelt, kunt u onder begeleiding naar huis. Om uw huid goed steun te geven, moet u een aantal dagen een speciale steungevende panty dragen. Over het algemeen verdwijnen de blauwe plekken na 1-2 weken. Als de wondjes zijn gehecht, kunnen de hechtingen na 8-10 dagen worden verwijderd. Daarna zien wij u na ± zes maanden graag weer terug voor controle. Het definitieve resultaat is pas 5-6 maanden na de liposuctie behandeling bereikt.

 


Ontvang gratis een brochure over Liposculptuur van Parkkliniek Rotterdam B.V. Park Medisch Centrum.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.