Klinieken die Schaamlipcorrectie aanbieden in Zuid-Holland:
 

Parkkliniek Rotterdam B.V. Park Medisch CentrumKorte wachtlijsten, optimale medische zorg & volop keuzevrijheid... Parkkliniek Rotterdam B.V. Park Medisch Centrum

Schaamlipcorrectie


Kerngegevens
Doelgroep: Vrouwen
Verzekering: Nee

Algemene informatie over schaamlipverkleining

Bij een schaamlipverkleining wordt overtollig schaamlipweefsel weggehaald. Er kan sprake zijn dat de binnenste schaamlippen, de labia minore, veel groter zijn dan de buitenste schaamlippen. Bij de anatomie van het menselijk lichaam bestaan bepaalde normen voor de afmetingen van lichaamsdelen. Binnen die norm bestaan wel variaties, maar als de kleine schaamlippen een aantal centimeters buiten de grote schaamlippen uitsteken, dan is er sprake van een anatomische variatie. Dat kan gaan om twee centimeter tot soms wel zes centimeter. Hierdoor hebben de vrouwen vaak last, lichamelijk en geestelijk. Het kan vervelend of pijnlijk zijn bijvoorbeeld bij sport. De overtollig schaamlipweefsel kan ook schaamte veroorzaken.

Schaamlipverkleining, een taboe?

Vaak begrijp je pas bij de confrontatie met andere mensen dat er iets mis is en zie je dat het bij jou anders is. Er over praten doe je niet zo makkelijk. Doordat er nu meer over gepubliceerd wordt, wordt de drempel wat lager. Het is lang in een taboe sfeer gebleven. Het ligt gevoeliger dan een andere vorm van plastische chirurgie. Het is natuurlijk niet zo dat er vroeger minder vrouwen waren met grote labia minore, maar voor je kunt vragen om een ingreep moet je wel weten dat die bestaat.

Schaamlipverkleining; constructieve plastische chirurgie

Schaamlipverkleiningen vallen niet onder de esthetische operaties; het is meer constructieve plastische chirurgie. De meeste vrouwen gaan in eerste instantie naar de gynaecoloog. Maar een gynaecoloog verricht de correctie over het algemeen niet, een plastisch chirurg verricht meestal de schaamlipverkleining.
Wegens esthetische redenen plaatsen wij geen foto's op deze website van een schaamlipverkleining. Tijdens een consult heeft u wel de mogelijkheid om foto's te bekijken van voor en na een behandeling.

Afspraak maken voor een gratis consult

Schroom niet om een afspraak te maken met onze plastisch chirurg voor een gratis oriënterend gesprek. Tijdens de behandeling, die ongeveer een uur duurt, wordt het teveel aan schaamlip weggesneden. Zorg dat u goed bent voorgelicht voor u een besluit neemt. Uw behandeling staat onder leiding van een ervaren plastisch chirurg, die deze schaamlipverkleining regelmatig uitvoert.

 


Ontvang gratis een brochure over Schaamlipcorrectie van Parkkliniek Rotterdam B.V. Park Medisch Centrum.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.