Parkkliniek Rotterdam B.V. Park Medisch CentrumKorte wachtlijsten, optimale medische zorg & volop keuzevrijheid... Parkkliniek Rotterdam B.V. Park Medisch Centrum

Tatoeage verwijderen


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Algemeen

Een tatoeage kan het lichaam verfraaien of een uiting zijn van eeuwige trouw aan je geliefde. Maar wat als een zichtbare tatoeage een carrière in de weg staat of dat de eeuwige liefde inmiddels plaats heeft gemaakt voor een andere man of vrouw van je dromen? Dan wordt de tatoeage een storend ‘litteken’ op je lichaam waar je graag van af wilt. Medical Laser heeft een revolutionaire methode om tatoeages te verwijderen. Deze methode is geschikt voor alle soorten tatoeages waarbij alle kleuren worden verwijderd en is geschikt voor alle huidsoorten. Deze methode is ook geschikt voor het verwijderen van permanente make-up.

Hoe werkt de tatoeverwijdering van Medical Laser?

Tot op heden konden tatoeages alleen worden verwijderd met de YAG- of Robijnlaser. Het probleem hierbij is dat niet alle kleuren kunnen worden verwijderd en dat de huid veelal blijvend pigmentverlies heeft. Met de methode van Medical Laser wordt een speciale vloeistof in de huid gebracht op de zelfde wijze als bij het aanbrengen van een tatoeage of permanente make-up. In deze vloeistof zitten zogenaamde anorganische elementen die zich mengen met het pigment van de tatoeage of de permanente make-up. Het lichaamseigen pigment wordt hierbij met rust gelaten. Het resultaat is direct al zichtbaar tijdens de behandeling. Veel pigment komt direct uit de huid. Aan het einde van de behandeling wordt er nog een dun laagje van de pasta op de huid aangebracht. Dit zorgt ervoor dat ook de laatste deeltjes pigment zich gaan binden aan het korstje dat gaat ontstaan.

Wat kan ik verwachten bij de behandeling?

Het verwijderen van de tatoeage wordt eigenlijk op de zelfde wijze gedaan als het aanbrengen van de tatoeage. In plaats van inkt wordt nu een natuurlijke stof ‘getatoeëerd’ die de oorspronkelijke inkt afbreekt en door het lichaam wordt afgestoten. Na de behandeling ontstaan er korstjes die net als bij een normaal genezingsproces er vanzelf afvallen. Dit proces duurt een paar dagen tot 3 weken. Zodra de korst er af is, is direct resultaat zichtbaar. Na iedere behandeling heeft het lichaam een aantal weken nodig om te herstellen. De behandelde huid moet volledig hersteld zijn alvorens met de vervolgbehandeling te beginnen. Vaak zijn één tot twee behandelingen voldoende maar bij oude tatoeages kunnen meer behandelingen noodzakelijk zijn.  

Doet het pijn?

Het verwijderen van een tatoeage met de techniek van Medical Laser voelt eigenlijk het zelfde aan als het aanbrengen van een tatoeage. De meeste patiënten ervaren dit niet als pijnlijk.

Wat is het verschil met een behandeling met de laser?

Tot voor kort konden tatoeages alleen worden behandeld met de YAG- en Robijnlaser. Dit is een kostbare en ook minder effectieve methode. Bovendien is de behandeling met de laser pijnlijk en blijven er veelal inktresten achter, kunnen niet alle kleuren worden behandeld en kunnen er problemen ontstaan met de pigmentvorming. Bij de laser kan het ook voorkomen dat de giftige stoffen van de tatoeage vrijkomen in het lichaam terwijl de behandelmethode van Medical Laser de giftige stoffen juist afvoert door middel van de speciale vloeistof.

Is het veilig?

Het tatoeageverwijdingsprogramma van Medical Laser is absoluut veilig. Uiteraard werken wij alleen met deskundige specialisten. Het tatoeageverwijderingsprogramma is goedgekeurd door de Keuringsdienst van Waren, de Health and Safety Executive (United Kinkdom) en het Amerikaanse Federal Drug and Food Administration.

 


Ontvang gratis een brochure over Tatoeage verwijderen van Parkkliniek Rotterdam B.V. Park Medisch Centrum.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.