Klinieken die Couperose aanbieden in Zuid-Holland:
 

Rembrandt KliniekRembrandt Kliniek Rembrandt Kliniek

Couperose


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Couperose is een chronische inflammatoire dermatosen dit wil zeggen een chronische afwijking van de huid die worden veroorzaakt door een ontstekingsreactie. De symptomen zijn roodheid, zichtbare vaatjes, en ontstekingen zijn vaak zichtbaar op voorhoofd, wangen en kin. De huidtherapeut kan u advies geven hoe de huid thuis te verzorgen. Maar de behandeling is echter bij de dermatoloog.

Men spreekt van teleangiëctasieën of spinadertje(s) wanneer er in het gezicht, meestal op de wangen en de neus, verwijde adertjes te zien zijn. Hierdoor kleurt de huid rood op. Dit komt vaak voor en is volkomen onschuldig. Mensen die hier last van hebben ervaren het echter als onaangenaam en storend. Het geeft vaak klachten bij (sterk) wisselende temperaturen, waardoor het gezicht rood aanloopt. Ook is er een erfelijke aanleg aanwezig, hetgeen te maken heeft met de sterkte of zwakte van de vaatwand. Tegenwoordig is couperose, zichtbare vaatjes, goed te behandelen er zijn diverse behandelmethodes.

De schoonheidsspecialiste en huidtherapeute, binnen de Rembrandt Kliniek verwijdert teleangiëctasieën (de zichtbare vaatjes) en spinadertje(s) met behulp van elektrolyse en thermolyse. Deze twee verschillende soorten stroom zorgen er voor dat de het vaatje verwijderd. Dit gaat met behulp van een naaldje waarmee men de stroom naar het gezicht brengt. Een zeer effectieve behandeling. Voorafgaand aan een behandeling kan er altijd een intakegesprek plaats vinden met de schoonheidsspecialiste of huidtherapeut waarin ruimschoots aandacht wordt besteed aan uw klachten en wensen en de mogelijkheden.

Ook zijn de teleangiëctasieën (de zichtbare vaatjes) en spinadertje(s) met behulp van laser of IPL te verwijderen. De huidtherapeut kan u deze behandeling aanbieden. Zie ook laserbehandelingen.


Ontvang gratis een brochure over Couperose van Rembrandt Kliniek.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.