Klinieken die Lipvergroting aanbieden in Zuid-Holland:
 

Rembrandt KliniekRembrandt Kliniek Rembrandt Kliniek

Lipvergroting


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Lippen vormen een belangrijk deel van ons gezicht en bepalen daarmee voor een groot deel onze uitstraling.
Helaas is niet iedereen gezegend met mooie volle lippen. Bovendien loopt het volume van de lippen met de jaren terug. Versmalling van de lippen kan een gezicht een wat hardere, minder vriendelijke uitstraling geven.
Ook kunnen rimpels ontstaan. Een lipvergroting met lip fillers brengt volume en vorm (terug) aan de mond.
De meeste dames (en heren) willen een subtiele vergroting van het lipvolume, geen overdreven dikkere lippen.
Een veelgevraagd detail is de zogenaamde ‘Canine Arc’, een verheven contour ter hoogte van de bovenste hoektanden. Dit geeft een extra aantrekkelijke vorm aan de bovenlip.

Onderlip

Ook de onderlip komt voor lipvergroting in aanmerking, hoewel deze meestal meer volume heeft dan de bovenlip. Voor een natuurlijk effect is het altijd belangrijk de onderlip voller of even vol te laten (of te maken) in vergelijking met de bovenlip.

Lippen vullen

Vroeger werden lippen gevuld met dierlijk collageen. Dit middel was slechts gedurende drie maanden effectief en kon bij een zeker percentage van de patiënten aanleiding geven tot allergische reacties. Ook siliconen olie is een tijd populair geweest omdat het een permanente vergroting gaf. Helaas bleken de bijwerkingen ook van permanente aard.

Sinds 1996 worden het overgrote deel van de lip behandelingen uitgevoerd met het veilige hyaluronzuur. Dit huideigen molecuul houdt vocht vast en geeft een langdurig maar niet permanent effect. Doordat het voor 99% identiek is aan menselijk hyaluronzuur herkent het lichaam dit materiaal niet als ‘vreemd’, en wordt de vulling goed verdragen. Het meest gebruikte merk hyaluronzuur is van Restylane.

Restylane producten voor lippen

Met een lipbehandeling van Restylane wordt een subtiele lipvergroting gerealiseerd en voelen de lippen zachter en gladder aan, doordat de natuurlijk hydrobalans van de lippen wordt hersteld. En dat alles in één eenvoudige behandeling.

De twee nieuwe Restylane producten voor lippen – Restylane Lip Volume en Restylane Lip Refresh – integreren perfect in het gevoelige weefsel van de lippen. Hierdoor is het resultaat zeer natuurlijk!

Restylane Lip Volume

Restylane Lip Volume zorgt voor meer volume in de body van de lippen en in de contouren van de liprand. Het product is geschikt voor vrouwen of mannen die graag natuurlijke lippen willen, maar met zichtbaar meer volume.

Restylane Lip Refresh

Restylane Lip Refresh zorgt voor een jongere look, geeft de lippen meer glans en zachtheid en mooiere contouren zonder grote veranderingen in het volume. Dit product is geschikt voor vrouwen en mannen die niet specifiek op zoek zijn naar aantoonbaar meer volume en die zonder Restylane Lip Refresh geen lipbehandeling zouden overwegen. Wilt u gezonde lippen die er direct jeugdiger uitzien? Dan is dit product ideaal voor u.

Verdoving

Het gebied rond de mond is van nature erg gevoelig. Wij vinden het belangrijk dat uw behandeling zo comfortabel mogelijk is. Voor de lippen houdt dat in dat we zullen adviseren de arts met lokale verdoving de lippen gevoelloos te laten maken. Een lipvergroting hoeft namelijk echt geen pijn te doen. Ook de verdovingsprikken zijn nauwelijks voelbaar door de speciale techniek die onze artsen hanteren. Mocht u er geen prijs op stellen verdoofd te worden met injecties dan is een voorbehandeling met verdovende crème nog een optie.


Ontvang gratis een brochure over Lipvergroting van Rembrandt Kliniek.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.