Klinieken die Neus-lippenplooi aanbieden in Zuid-Holland:
 

Rembrandt KliniekRembrandt Kliniek Rembrandt Kliniek

Neus-lippenplooi


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

De neus-lippen plooi loopt aan weerszijden van de neus vanaf de neusvleugels naar de mondhoeken. Met het ouder worden wordt deze plooi dieper wat op een bepaald moment een vermoeide en trieste uitdrukking kan gaan geven.

Fillers voor de Neus-lippen plooi

Met een vulmiddel oftewel filler is deze dieper wordende plooi zodanig te verzachten dat hij niet meer de aandacht naar zich toetrekt. Afhankelijk van de diepte van de plooi en uw huidstructuur zal voor een dikkere of dunnere gel gekozen worden. Met een aantal prikjes wordt deze gel onder de plooi gelegd zodat een natuurlijke en frissere uitstraling ontstaat. Mede afhankelijk van de gekozen gel zal het resultaat één tot anderhalf jaar zichtbaar blijven.

Het is belangrijk om bij het behandelen van de neus-lippen-plooi rekening te houden met het volume in de wangen en jukbenen. Als deze iets aan contour hebben verloren, is het vaak mooi dit verlies aan te vullen. Hierdoor wordt meteen de neus-lippen-plooi ‘gelift’, waardoor het vullen van de neus-lippen-plooi een groter en langer zichtbaar effect geeft. De artsen van de Rembrandt Kliniek zullen u een eerlijk en deskundig advies geven voor het beste en mooiste resultaat.


Ontvang gratis een brochure over Neus-lippenplooi van Rembrandt Kliniek.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.