Klinieken die Peeling aanbieden in Zuid-Holland:
 

Rembrandt KliniekRembrandt Kliniek Rembrandt Kliniek

Peeling


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Waarom een peeling van Mesoestetic?

Met trots presenteren wij de innovatieve lijn van de Mesoestetic peelings. Mesoestetic is een bedrijf dat zelf, in eigen farmaceutisch laboratorium te Barcelona, medische producten ten behoeve van huidverbetering ontwikkelt. Voordat deze producten op de markt gebracht worden, zijn ze uitvoerig getest en voldoen deze aan de farmaceutische norm. Hierdoor is het mogelijk een hoge kwaliteit te leveren, veiligheid te bieden en het huidprobleem doelgericht en met resultaat op te kunnen lossen.

 

Voor het beste resultaat is een kuur van 6 behandelingen gewenst, deze mogen om de twee à vier weken plaatsvinden. De behandelingen worden uitgevoerd door onze huidtherapeute Jorien Slierendregt.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Voor iedereen die kampt met huidproblemen. Dit kan zijn huidonregelmatigheden, acne, grove huidstructuur, littekentjes, huidverkleuringen, huidveroudering, droge of vochtarme huid. Of voor dames en heren die graag een frisse uitstraling willen door middel van een effectieve huidvernieuwings (huidverjongings) behandeling.

Wat houdt een peeling in?

Eerst zal er een intake gesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en zal de behandeling met u worden besproken. De behandeling zelf zal +/- 45 min. duren. Na het reinigen van het gelaat wordt de peeling vloeistof aangebracht.  De vloeistof geeft een beetje een onaangenaam gevoel, maar is zeker niet pijnlijk. Zodra de inwerktijd is verstreken (maximaal tien minuten) zal de vloeistof worden geneutraliseerd. Hierna kunt u heerlijk ontspannen met een verkoelend vliesmasker. In dit vliesmasker zit een hoge dosis hyaluronzuur dat de vochtbalans zeer goed hersteld, volume geeft aan de huid, rimpelvorming tegengaat en het zal de huid stralend houden. Ook zal de roodheid door dit masker worden verminderd. Tot slot zal uw huid beschermd worden met een goede uv-bescherming.

Wat is het voordeel van de peeling?

Een peeling (zuur) is in staat het levende deel van de huid gezonder te maken, collageen te stimuleren en de vochtbalans te herstellen, waardoor de huid minder snel verouderd en huidproblemen zullen voor een groot deel verholpen worden.

Waar moet ik rekening mee houden na een peeling?

Direct na de peeling zal uw huid wat rood van kleur zijn. Afhankelijk van de soort peeling trekt dit in enkele uren weg. De dagen daaropvolgend kan het zijn dat de huid iets los laat. Hierdoor kan soms ook jeuk of een drogere huid ontstaan. De nieuwe huid die te voorschijn komt is erg kwetsbaar. Daarom adviseren wij u om 48 uur na de peeling niet te gaan zwemmen, geen sauna te bezoeken, niet te sporten en de huid rust te geven. De komende zes weken adviseren wij u om uw huid niet bloot te stellen aan direct zonlicht en de zonnebank te vermijden. Gebruik van zonbescherming (spf 30/50) is gewenst voor een optimaal resultaat en om de kans op complicaties te verkleinen. Bij de intensievere peeling krijgt u als service een fast skin repair crème van ons cadeau. Dit product zorgt voor een sneller en beter herstel.

Welk resultaat mag ik verwachten?

Na de eerste twee behandelingen zult u een frisse huid zien. Met vervolgbehandelingen zult u ook daadwerkelijk een huidverjonging krijgen. De behandelingen hebben het vermogen om uw huidconditie zo optimaal mogelijk te maken en te houden. Bijvoorbeeld het egaliseren van het huidoppervlak, vochtbalans te herstellen, het verminderen van fijne rimpels en het verstevigen van de huid. Om dit resultaat te behouden is het advies om na de volledige kuur (zes behandelingen) één tot twee keer per jaar te herhalen. Tevens is het belangrijk de huid thuis te onderhouden. De huidtherapeute kan hier een goed advies over geven.

Verschil tussen een behandeling bij de schoonheidsspecialist en de huidtherapeut?

Een huidtherapeut is medisch opgeleid om de beschadigde en zieke huid te behandelen, maar ook om de gezonde huid gezond en optimaal te houden. De huidtherapeut werkt met producten die daadwerkelijk in het levende deel van de huid werkzaam zijn en problemen kunnen opheffen. De huidtherapeut richt zich op cosmetisch resultaat zonder operatie. Deze behandelingen starten waar de schoonheidsspecialiste ophoudt en eindigen waar de cosmetische arts begint.


Ontvang gratis een brochure over Peeling van Rembrandt Kliniek.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.