Rembrandt KliniekRembrandt Kliniek Rembrandt Kliniek

Beschrijving kliniek


Kerngegevens
Telefoon nummer: 071 514 38 76 / 020 303 47 22
E-mail adres: info@rembrandtkliniek.nl
Website: www.rembrandtkliniek.nl
Lidmaatschappen en samenwerking
Lid van NVPC
Lidmaatschap 1: NVCG
Lidmaatschap 2: NVDV


Onze filosofie – Een goede samenwerking van Specialisten

De Rembrandt Kliniek is een privékliniek waar onderling goed samenwerkende (medisch specialisten) voor u het beste resultaat willen bereiken met onze Schoonheidsbehandelingen, Huidtherapie, Injectables, Plastische Chirugie of Dermatologie. Met daarbij aandacht voor de voor- én nazorg waar u recht op heeft.

Optimale voor- én nazorg!

Eén van onze belangrijkste doelstellingen is een kliniek te zijn waar de specialisten tijd nemen voor de patiënten. Dit geldt niet alleen voor het eerste bezoek, maar ook voor controle-afspraken of indien een patiënt niet tevreden is over het resultaat. Daarnaast zal met iedere patiënt die een behandeling heeft ondergaan, contact worden opgenomen en/of een controle-afspraak worden gemaakt. Hierdoor kan worden nagegaan of de behandeling naar tevredenheid is geweest en of het verwachte resultaat is bereikt.

Goede samenwerking van specialisten

Wij hebben een goede samenwerking van specialisten die allemaal vanuit een eigen invalshoek kijken naar hoe uw uiterlijk geoptimaliseerd kan worden. Hierdoor wordt de patiënt de mogelijkheid geboden om op één plek een breed scala aan zowel chirurgische als niet-chirugische c.q. esthetische behandelingen te ondergaan. De aanwezigheid van de verschillende specialisten in combinatie met hun goede onderlinge samenwerking zal voor de patiënt veel meerwaarde hebben.

Oprechte betrokkenheid van onze specialisten

Bij de Rembrandt Kliniek wordt veel waarde gehecht aan oprechte betrokkenheid van de arts. Hiervoor is een goed en direct persoonlijke contact met onze patiënten vereist. Daarnaast mag er geen gevoel van “haast” zijn, maar echt tijd voor ieders eigen verhaal. Een vaak ondergeschoven kindje, terwijl dit juist in deze branche zo belangrijk is. Het gaat immers om uw gezondheid en welzijn!

Onze drijvende kracht

Drijvende kracht achter onze kliniek is cosmetisch arts drs. Tom van Eijk. Hij is één van de bekendste en meest ervaren artsen op het gebied van Injectables. Drs. Tom van Eijk is ook in het buitenland, waar hij vaak als spreker op congressen over Plastische Chirurgie en Dermatologie te gast is, een autoriteit op het gebied van Injectables. Daarnaast is hij de meest gevraagde opleider van beginnende cosmetisch artsen in ons land.

 

De Kliniek

De Rembrandt Kliniek is gevestigd in een prachtig monumentaal pand op de Doezastraat 2A in Leiden. De Doezastraat is een gezellige winkelstraat in het historisch centrum van Leiden. Onze kliniek bevindt zich op de 2e etage van het pand. Er is een lift aanwezig. In zowel de entree als de wachtruimte en de behandelkamers valt het contrast op tussen de authentieke, robuuste draagbalken en het frisse moderne interieur. Bij de inrichting hebben wij ons als doel gesteld een sfeer te creëren die comfortabel en plezierig is, zowel voor onze medisch specialisten als voor u, onze gast. Er is altijd voldoende parkeerruimte voor de deur.

Leiden

Wanneer u een bezoek brengt aan onze kliniek zou u dat zeer goed kunnen combineren met een bezoekje aan de stad Leiden.

Leiden, met haar bijnaam “Sleutelstad”, zoals te zien is op het stadswapen, heeft immers veel te bieden. De stad is bekend om haar rijke geschiedenis en de fraaie oude binnenstad is rijk aan grachten, monumentale bouwwerken en hofjes. Leiden heeft daarnaast vele belangrijke musea, zoals het Rijksmuseum van Oudheden, het Museum Volkenkunde, Naturalis en Hortus botanicus, de oudste botanische tuin van Nederland. Verder zijn er vele winkels in de binnenstad. De Haarlemmerstraat is de belangrijkste winkelstraat. Andere gezellige winkelstraten zijn de Breestraat en onze eigen Doezastraat!

Amstelveen

In Amstelveen bent u welkom in onze dependance in het oude centrum in de kerk in Medisch Centrum het Oude Dorp.

Injectables
Injectables
Plastische chirurgie
Plastische chirurgie
Dermatologie
Dermatologie
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.