Klinieken die Armlift aanbieden in Antwerpen:
 

Singelberg ClinicSingelberg Clinic Singelberg Clinic

Armlift


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Het teveel aan huid (overtollig vel) van je bovenarm kan chirurgisch verwijderd worden tijdens een armlift. Via een incisie aan de binnenzijde van de arm wordt met een blijvend resultaat overtollig vel en eventueel vet weggehaald.
Overtollige slappe huid aan de binnenzijde van de bovenarmen kan vaak ontstaan na zwangerschap, aanzienlijk gewichtsverlies of omdat de elasticiteit van de huid door ouderdom afneemt. De structuur van de huid verandert niet door de operatie, maar doordat deze strakker opgespannen wordt, zal het contour van de bovenarm er fraaier uit gaan zien. Wel komen er littekens aan de onderzijde en lopen door tot in de oksels. Deze littekens zijn in het begin opvallend, maar zullen met de tijd vervagen.
Om de genezing van een armlift operatie te bevorderen wordt ook een endermologie behandeling (LPG) geadviseerd. Met endermologie (LPG) kan de huid na de operatie sneller strak en mooier worden gemaakt. Om de huid maximaal voor te bereiden worden meestal voor de ingreep enkele behandelingen gegeven. Drie weken na de ingreep worden de behandelingen weer hervat en deze gaan door tot het maximale resultaat is verkregen.


Ontvang gratis een brochure over Armlift van Singelberg Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.