Klinieken die Borstvergroting aanbieden in Antwerpen:
 

Singelberg ClinicSingelberg Clinic Singelberg Clinic

Borstvergroting


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Vrouwen
Verzekering: Nee

U hebt een zwangerschap achter de rug, veel gewicht verloren of altijd al kleine borsten gehad (hypoplasie)? Veel vrouwen zijn niet tevreden met de grootte of de vorm van hun borsten en overwegen daarom voor een borstvergroting of borstversteviging. Uiteraard is dit een zeer persoonlijke beslissing met een niet te onderschatten impact op uw leven. Het is dan ook belangrijk om u zo goed en volledig mogelijk te informeren.


Borstvergroting is een van de meest populaire ingrepen gevraagd door vrouwen, schattingen suggereren dat meer dan 3 miljoen vrouwen wereld-wijd een borstvergroting (borstaugmentatie) hebben laten uitvoeren in de laatste 35 jaren. Een mooie borst bepaalt in grote mate het lichaamsbeeld en zelfvertrouwen van de vrouw.


Vandaar dat borstvergroting ťťn van de plastische chirurgische operaties is die het zelfbeeld van de vrouw aanzienlijk doet toenemen en daardoor een zeer positieve psychologische invloed heeft op de vrouw. Door de vooruitgang van de plastische chirurgie en het ontwikkelen van nieuwe technieken is borstvergroting een van de veiligste procedures en kan deze ook perfect als dagbehandeling gebeuren. Tijdens een eerste gesprek met de plastisch chirurg wordt uitvoerig ingegaan op uw verwachtingen, de voordelen en de risico's van een borstvergroting. Daarnaast zullen verschillende soorten borstimplantaten worden voorgesteld. Dit doordat er verschillende vullingen, vormen, maten en type oppervlakken mogelijk zijn.


Ontvang gratis een brochure over Borstvergroting van Singelberg Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.