Klinieken die Buikwandcorrectie aanbieden in Antwerpen:
 

Singelberg ClinicSingelberg Clinic Singelberg Clinic

Buikwandcorrectie


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Een buikwandcorrectie, ook wel abdominoplastie is een oplossing wanneer er sprake is van een groot huidoverschot. De oorzaak ligt vaak in een uitgesproken gewichtsverlies, alsook na ťťn of meerdere zwangerschappen. De buikwand neemt een onesthetisch aspect aan. Meestal is de elasticiteit van de huid fel verminderd, zodat enkel een liposculptuur voor dit probleem geen oplossing biedt. Vaak vertoont de huid ook uitrekkingsverschijnselen onder de vorm van striemen en meestal zijn de buikspieren verslapt.
Abdominoplastie of buikplastiek is een ingreep waarbij vetweefsel en/of huid wordt weggenomen. Het litteken bevindt zich onderaan de buik net boven de schaamstreek. Dit littekentje is te vergelijken met het litteken van een keizersnede.

Een mini buikwandcorrectie is de oplossing voor personen bij wie het huidoverschot en de buikspierproblemen zich beperken tot de onderbuik. Deze ingreep is ideaal voor een huidoverschot onder de navel en voor buikspierproblemen eveneens onder de navel gelegen. Enkel op een consultatie kan bepaald worden of het gaat om een buikwandcorrectie, een minibuikcorrectie al dan niet in combinatie met een liposculptuur.


Ontvang gratis een brochure over Buikwandcorrectie van Singelberg Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.