Klinieken die Liposuctie aanbieden in Antwerpen:
 

Singelberg ClinicSingelberg Clinic Singelberg Clinic

Liposuctie


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Veel van ons uiterlijk is een gevolg van erfelijkheid zoals de de kleur van onze ogen, haar, en onze grootte. Sommige zaken kunnen echter veranderd worden, zoals ons gewicht.

Mensen kunnen op hun streefgewicht zijn, of zeer dicht in de buurt daarvan en toch last hebben van plaatselijke vetophopingen. Bekende plaatsen waar dit kan voorkomen, zijn de heupen, buik, billen, knieŽn en de zijkanten van de bovenbenen. Vaak betreft het vetophopingen die ook met een dieet of met regelmatige sportactiviteit niet willen verdwijnen. Uw lichaamscontouren voldoen dan niet meer aan het gewenste beeld dat u daarvan heeft. Liposculptuur of liposuctie kan dan uitkomst bieden. Liposculptuur is niet bedoeld om af te vallen. Het is dus geen alternatief voor een dieet. Sommige plastisch chirurgen gebruiken nog steeds de naam liposuctie. In feite is liposculptuur een verfijning en de moderne versie van liposuctie.

Wat is liposculptuur?

Liposculptuur is een verfijnde vorm van liposuctie. De meest voorkomende cosmetische behandeling die wereldwijd miljoenen keren per jaar wordt uitgevoerd. Met vibroliposculptuur ook wel smartlipo, verwijderen we ongewenste, gelokaliseerde vetophopingen die zelfs met sporten of na een afslankkuur niet zijn verdwenen. Meestal betreft het de buik, heupen, flanken, buitenste en binnenste dijen, knieŽn en kin/nek. Het is niet bedoeld als alternatief om af te vallen. Met trillingen doormiddel van vibrasound wordt het vet eerst vloeibaar gemaakt om vervolgens met kleine metalen canules permanent gelijkmatig te worden verwijderd, terwijl de bloedvaten en zenuwen worden bespaard. Het is in feite een vorm van sculptuur of beeldhouwkunde, vandaar de naam liposculptuur.

Aan de hand van een consultatie kan worden bepaald of u baat heeft bij een liposculptuur.
Uiteraard zal een grondige evaluatie van uw gezondheidstoestand aan bod komen.
Het vaststellen van uw geschiktheid voor de ingreep zal ook bepaald worden door de elasticiteit van uw huid.  Indien uw huid nog elastisch is, zal deze kunnen krimpen na liposculptuur en re-accommoderen na liposculptuur.  In geval van een overschot aan inelastische huid, zal liposculptuur niet volstaan, en moet dit huidoverschot ook verwijderd worden.
De ideale patiŽnt is diegene die gezond is, fit, en op of dichtbij zijn ideaal gewicht (niet meer dan 15% boven zijn ideaal gewicht), met een goede huidtonus. Leeftijd op zich is niet zo belangrijk, en patiŽnten van 18 tem 65 jaar zijn hiervoor behandeld, hoewel de gemiddelde leeftijd van 25 tot 45 jaar ligt.


Ontvang gratis een brochure over Liposuctie van Singelberg Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.