Klinieken die Neuscorrectie aanbieden in Antwerpen:
 

Singelberg ClinicSingelberg Clinic Singelberg Clinic

Neuscorrectie


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Neus in de weg?

Rhinoplastie of neuscorrectie is de operatie om de neus te verfijnen of te verkleinen. Deze ingreep is na oogleden en oren de meest frequente operatie in het aangezicht.

Enkele redenen voor deze neusoperatie: een te grote neusrug, een te dikke neustip, een scheve neus of ademhalingsmoeilijkheden. Sommige mensen zijn ooit gewond geraakt aan de neus. Soms is de neus wat ingedeukt of scheef. Meestal wil de patiënt gewoon een neus die er normaal uitziet. Geen neus die de rest van hun gezicht domineert.

Ben ik een geschikte kandidaat?

Dit kan uiteraard alleen bepaald worden op de consultatie. We zullen u vragen naar uw medische voorgeschiedenis, maar ook naar een eventuele vorige neusoperatie, eventuele verwondingen aan de neus of ademhalingsproblemen. Als u een neuscorrectie ondergaat na een vorige ingreep, is het aangewezen om 1 jaar te wachten na deze ingreep. We zullen nagaan of u moeilijk door uw neus kunt ademen.

In de meeste gevallen kunnen we dit ook zien wanneer we de operatie uitvoeren, omdat dit vrijwel altijd wordt veroorzaakt door een scheef neustussenschot.

De meest gevraagde procedure is om de omvang van neus te verminderen en de vorm te veranderen. Het grootste risico is dat de chirurg u niet geeft wat u wilt. Daarom is het belangrijk om aan de chirurg uit te leggen wat u precies niet mooi vindt aan uw neus. De chirurg probeert steeds een neus te maken die in overstemming en proportioneel is met de rest van uw gezicht.

Het is nuttig om foto’s mee te brengen van neuzen die u graag ziet, maar denk eraan dat de perfecte neus niet altijd kan gemaakt worden. Stel dat u bijvoorbeeld een kleine, delicate neus wilt. Als uw huid op uw neus te dik is, kunnen we misschien maar gedeeltelijk aan uw wensen voldoen. Als er een functionele stoornis is, zoals een scheef neustussenschot of ademhalingsmoeilijkheden, dan komt uw mutualiteit voor het functionele gedeelte van de ingreep tussen.

Het esthetische deel van de rhinoplastie wordt niet terugbetaald. Vóór de operatie maakt de chirurg een aantal foto’s van uw neus, vanuit verschillende richtingen. Deze ‘voor’ foto’s kunnen dan later als referentie gebruikt worden.

Contacteer ons voor meer informatie over gezichtsoperaties en esthetische chirurgie. De chirurgen van de Singelberg kliniek, specialist in cosmetische en plastische chirurgie, zijn de besten in hun vak.


Ontvang gratis een brochure over Neuscorrectie van Singelberg Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.