Klinieken die Ooglidcorrectie aanbieden in Antwerpen:
 

Singelberg ClinicSingelberg Clinic Singelberg Clinic

Ooglidcorrectie


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Wanneer we naar iemands gezicht kijken, dan zijn de ogen het eerste waar we naar kijken. Tegelijk kan iemands schoonheid drastisch worden beperkt door oogwallen en rimpels rondom de ogen.

Onze oogleden zijn erg gevoelig voor de zwaartekracht en oogleden met teveel of verslapt weefsel doen u er vaak ouder en vermoeid uitzien. Bovendien kunnen ze het zicht beperken. De hoofdoorzaak van hangende oogleden en wallen is het natuurlijke verouderingsproces. Vroeg of laat wordt iedereen dus met dit fenomeen geconfronteerd. Roken, drinken en de zon kunnen dit proces echter wel versnellen.

Een plastisch chirurg kan het teveel aan huid en vetweefsel van het bovenste en onderste ooglid wegnemen. Chirurgie rond de oogleden spitst zich toe op enerzijds een huidoverschot en anderzijds een overschot aan vetweefsel. Dit vetweefsel dient als voor het oog en wordt normaal gesproken op zijn plaats gehouden door een bindweefselvlies. Bij een, meestal aangeboren, teveel aan vetweefsel of bij een zwak ontwikkeld vlies, puilt het vetweefsel naar buiten en veroorzaakt het de typische oogwallen. Vooral ’s morgens zien deze er erg dik uit, en deze mensen krijgen dan de commentaar dat ze er chronisch ‘moe’ uitzien.

Een ooglidcorrectie of blepharoplastiek bezorgt u op een relatief eenvoudige manier die frisse blik van weleer.


Ontvang gratis een brochure over Ooglidcorrectie van Singelberg Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.