Klinieken die Oorcorrectie aanbieden in Antwerpen:
 

Singelberg ClinicSingelberg Clinic Singelberg Clinic

Oorcorrectie


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Onze genen bepalen de vorm en grootte van onze oren. Er zijn grote verschillen tussen de oren van verschillende personen, soms zelfs tussen ons linker en rechter oor kunnen er verschillen zijn. Kinderen kunnen het slachtoffer zijn van opmerkingen over hun oren.

Afstaande oren staan in de volksmond beter bekend als flaporen. Deze veelvoorkomende afwijking heeft geen invloed op het gehoor. Afstaande oren kunnen echter wel - reeds van jongs af - psychische en sociale problemen tot gevolg hebben.

Er zijn enkele verschillen in afstaande oren. Wanneer de centrale plooi in het oor, ook wel de antihelix genoemd, te weinig ontwikkeld is, wordt de oorschelp zelf afstaand. De oplossing hiervoor is het hermodelleren van kraakbeen.

Ook de rand van het oor kan te kort zijn. Kleine, zogenaamd komvormige oortjes zijn het moeilijkst te corrigeren. Wanneer het lichaam van de oorschelp over ontwikkeld is, resulteert dit in volledig afstaande oren. Dit type flaporen, gaat vaak gepaard met de twee bovenstaande afwijkingen. Een oorcorrectie, ook wel otoplastie, kan uitkomst bieden.


Ontvang gratis een brochure over Oorcorrectie van Singelberg Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.