Klinieken die Schaamlipcorrectie aanbieden in Antwerpen:
 

Singelberg ClinicSingelberg Clinic Singelberg Clinic

Schaamlipcorrectie


Kerngegevens
Doelgroep: Vrouwen
Verzekering: Nee

Een schaamlipverkleining of labia reduction kan een oplossing bieden, zowel bij esthetische als lichamelijke hinder. Veel vrouwen ondervinden hinder van het feit dat hun binnenste of kleine schaamlippen verhoudingsgewijs te groot zijn. Ze hebben er last van bij het sporten, het dragen van strakke kledij, het vrijen of vinden het esthetisch storend. Er rust nog steeds een groot taboe op het verkleinen van schaamlippen.

Operatie

Het vrouwelijk geslachtsorgaan telt twee paar schaamlippen: de buitenste behaarde schaamlippen en de binnenste of kleine schaamlippen die bedekt zijn met slijmvlies. Alleen de binnenste schaamlippen kunnen gecorrigeerd worden, door middel van een weinig gecompliceerde ingreep, de zogenaamde schaamlipverkleining.
De ingreep vindt plaats onder algehele verdoving. De schaamlip wordt tot een normale proportie teruggebracht. De schaamlippen kunnen best niet rechtlijnig verkleind worden. Een rechtlijnig litteken trekt samen tijdens de genezing. Hierdoor kan last ontstaan. Best kan dan ook een zigzaglitteken gebruikt worden. Hierdoor blijft het litteken soepel. De hechtingen zijn oplosbaar.
Na de ingreep zal wat zwelling aanwezig zijn gedurende 1-2 weken, de eerste twee dagen zijn vrij lastig. De littekens zijn vrijwel onzichtbaar.
Na 1 week wordt een wondcontrole uitgevoerd door de chirurg.
Twee weken na de schaamlipverkleining kunnen normale activiteiten hervat worden hervat.


Ontvang gratis een brochure over Schaamlipcorrectie van Singelberg Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.