VISUS OogkliniekVertrouwen, veiligheid en kwaliteit! VISUS Oogkliniek

Lensimplantatie


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Contactlensimplantatie

 

Wat zijn contactlensimplantaten?
Contactlensimplantaten zijn vergelijkbaar met een kleine ‘contact lens’, welke in het oog geplaatst wordt in plaats van op het oog. Voordelen zijn een pijnvrije behandeling met een zeer snelle hersteltijd en een uitzonderlijk helder zicht.

Wanneer kiest u voor lensimplantaten?
Indien u niet geschikt bent voor een ooglaserbehandeling, is er een andere behandelmogelijkheid beschikbaar bij Visus Oogkliniek wat de overweging waard is. Lensimplantaten worden gebruikt om hogere afwijkingswaarden als bijziendheid, verziendheid en astigmatisme te corrigeren naar optimaal zicht. Met uitzondering van enkele oogziekten, is vrijwel iedereen geschikt voor lensimplantatie.

Hoe werkt lensimplantatie?
Lensimplantaten zijn een chirurgische alternatief voor een ooglaserbehandeling en, in sommige gevallen, levert het beter en scherper zicht op dan bij een ooglaserbehandeling. Beide ingrepen veranderen de wijze waarop lichtstralen het oog binnenkomen om een scherpe focus te verkrijgen. Bij een ooglaserbehandeling wordt dit bereikt door het verwijderen van weefsel van het hoornvlies om de vorm ervan aan te passen. Lensimplantaten werken op dezelfde wijze als brillen en contactlenzen, behalve het feit dat ze in het oog - met behulp van een kunstlens - de biologische defecten compenseren.

Lensimplantaten gaan veel verder dan ooglaserbehandelingen
Indien u een grote oogcorrectie dient te ondergaan, omdat u sterk bijziend of verziend bent, zijn lensimplantaties de ideale oplossing voor u. Voor lensimplantaten is het irrelevant of u een dun hoornvlies, droge ogen of verwijde pupillen heeft, omdat het geen weefselverwijdering van uw hoornvlies (cornea) betreft.


Ontvang gratis een brochure over Lensimplantatie van VISUS Oogkliniek.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.