VISUS OogkliniekVertrouwen, veiligheid en kwaliteit! VISUS Oogkliniek

Beschrijving kliniek


Kerngegevens
Telefoon nummer: 010-25 35 255
Fax nummer: 010-25 35 254
E-mail adres: info@visusoogkliniek.nl
Regio: Zuid-Holland
Website: www.visusoogkliniek.nl
Directieleden
N.S. Bas (Directeur)


De oogkliniek in Rotterdam

Als u altijd al af had willen zijn van uw (lees)bril of lenzen, had uw timing niet beter gekund. Samen met steden als Zürich, Keulen, Helsinki, Riga, Istanbul heeft Rotterdam de eer van exclusief en hoogstaand ooglaseren.Met de introductie van 's-werelds meest geavanceerde lasersysteem, de 'Concerto', behoort Nederland nu in één klap tot de absolute wereldtop. Bovendien is bij VISUS Oogkliniek het gebruik van operatiemesjes voorafgaand aan de behandeling vervangen door een volledig computergestuurde laser: voor het eerst is ooglaseren 100% mesvrij. Omdat deze unieke behandelapparatuur wordt bediend door één van Europa's meest ervaren medische teams, durven we u een belofte te doen: bij ons bent u in goede handen.Een bezoek aan VISUS Oogkliniek verloopt vanaf de eerste minuut buitengewoon comfortabel. Want de zorg en accuratesse waarmee uw ogen worden gecorrigeerd, vindt u ook terug tijdens uw korte verblijf in de kliniek. Zo is er een professionele host of hostess aanwezig, die ervoor zorgt dat het u aan niets ontbreekt. Desgewenst krijgt u een informatieve rondleiding in de kliniek; óók in de behandelruimtes. Uiteraard bent u helemaal vrij om iemand mee te nemen die gedurende uw verblijf ook onze gast is.De Nederlandse ontwerper en binnenhuisarchitect Patrick Schalkwijk, die een eigen designprogramma presenteert op de Duitse zender ZDF, heeft de vooruitstrevende visie van VISUS Oogkliniek op een artistieke wijze vertaald naar een toonaangevende inrichting. Hieruit blijkt waar VISUS Oogkliniek voor staat: kwaliteit, comfort en innovatie. 

Ons medisch team

Ons medisch team bestaat uit gespecialiseerde oogchirurgen. Zij zijn vooraanstaande specialisten in hun vak en zijn lid van diverse oogheelkundige verenigingen. Bovendien werken wij met één van Europa’s meest bekwame oogartsen.

Ons medisch team bestaat uit pioniers in de refractieve chirurgie. Zij hebben duizenden mensen geholpen om hun zicht te verbeteren. Zij dragen uw belang in hun hart, omdat zij hart voor hun vak hebben.

 

Illustratie VISUS Oogkliniek
Illustratie VISUS Oogkliniek
Illustratie VISUS Oogkliniek
Illustratie VISUS Oogkliniek
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.