Klinieken die Borstverkleining aanbieden in Oost-Vlaanderen:
 

Van Canneyt ClinicA concept of excellence Van Canneyt Clinic

Borstverkleining


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Vrouwen
Verzekering: Nee

Een borsthypertrofie is meestal familiaal of hormonaal. Het brengt niet alleen een esthetische, maar ook een fysische en psychische handicap met zich mee: schouderpijn, rugpijn, kledigsproblemen, sporthinder, sociale hinder. Te grote borsten gaan altijd gepaard met een vorm van huidverslapping. Bijgevolg zal bij deze behandeling zowel het teveel aan borstklier als teveel aan huid dienen te worden gereduceerd. Dit gaat uiteraard gepaard met enkele restlittekens.

Behandeling:
Een borstverkleining wordt uitgevoerd onder algemene narcose en duurt ongeveer 3u. Ze vereist een opname in het ziekenhuis van 2 à 3 dagen. Hierbij wordt de overtollige huid, alsook de overtollige borstklier weggenomen, en wordt de borst geremodelleerd tot een optimale vorm. Uiteraard houdt men na deze ingreep littekens over. Bij een matige borsthypertrofie houdt men een circulair litteken over rondom het tepelhof, en een vertikaal litteken onder de tepel. Bij zwaardere borsthypertrofies krijgt men een litteken in de vorm van een anker waarbij het horizontale deel thv de borstplooi zo klein mogelijk wordt gehouden. Op het einde van de ingreep wordt een drain aangebracht, welke doorgaans 2 dagen ter plaatse wordt gehouden. De wonden worden gesloten met een speciale huidlijm, welke na verloop van een 10-tal dagen spontaan verdwijnt. Dankzij deze huidlijm kunt u na 2 dagen reeds douchen. Op het einde van de ingreep wordt ook onmiddellijk een aangepaste sport BH aangebracht, welke u gedurende 4 weken dag en nacht dient te dragen. U doet de BH alleen uit om u en/of de BH te wassen.

Met de door ons toegepaste techniek kunt u naderhand nog steeds borstvoeding geven. Wij raden aan gedurende de eerste maand na de operatie geen sport uit te oefenen en geen zware gewichten te heffen.

Patiënten die in België verzekerd zijn kunnen recht hebben op een gedeeltelijke terugbetaling van de behandeling. Hiervoor wordt bij de eerste raadpleging een speciaal formulier meegegeven voor de medisch adviseur van het ziekenfonds, die beslist over het al dan niet toekennen van een goedkeuring voor terugbetaling van de borstverkleining.


Ontvang gratis een brochure over Borstverkleining van Van Canneyt Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.