Van Canneyt ClinicA concept of excellence Van Canneyt Clinic

Borstversteviging


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Vrouwen
Verzekering: Nee

Een borstptose of het afhangen van de borsten is een verouderingsfenomeen, waarbij de elasticiteit van de huid vermindert en de borstklier gaat doorhangen. We onderscheiden hierin een lichte, middelmatige en uitgesproken borstptose.

Behandeling:
Een borstlifting gebeurt onder algehele narcose of onder sedatie (roesje). Hierbij wordt voornamelijk het teveel aan huid weggenomen. Dit gebeurt via een insnede rondom de tepel met of zonder een vertikaal litteken onder de tepel naargelang de hoeveelheid overtollige huid. Indien gewenst kan tegelijkertijd langs dezelfde insnede het borstvolume worden vergroot bij middel van een implantaat. Hiermede wordt de huid ook wat meer opgespannen, en dient minder huid te worden verwijderd om de borst te liften. De afhangende borstklier wordt terug op de borstkas gefixeerd , en de resterende huid wordt rondom de klier geremodelleerd. De wonden worden gesloten met een speciale huidlijm, welke spontaan verdwijnt na verloop van een 10-tal dagen.

Nabehandeling:
Onmiddellijk na de ingreep wordt u een aangepaste sport BH aangebracht, welke u gedurende 1 maand dag en nacht dient te dragen. U kunt dezelfde dag van de ingreep reeds douchen. De BH doet u alleen uit om u of de BH te wassen.


Ontvang gratis een brochure over Borstversteviging van Van Canneyt Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.