Klinieken die Dijbeenlift aanbieden in Oost-Vlaanderen:
 

Van Canneyt ClinicA concept of excellence Van Canneyt Clinic

Dijbeenlift


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Wanneer thv de binnenzijde van de dijen een abnormale vetophoping ontstaat, zodat beide dijen bij het wandelen tegen elkaar schuren, kan dit meestal worden verholpen met het wegzuigen van het overtollig vet (liposuctie) Wanneer evenwel de elasticiteit van de huid door ouderdom fel verminderd is, zal een liposuctie u geen ideaal resultaat geven. Als de huid verslapt of gerimpeld is, is het soms beter het vet samen met de bovenliggende huid te verwijderen. Hierdoor wordt de aangrenzende huid strak opgespannen.

Behandeling:
Een dijlifting gebeurt onder algemene narcose of onder sedatie (roesje). Vooreerst worden de huidincisielijnen thv beide liezen in staande houding afgetekend. Vervolgens worden de te verwijderen zones geïnfiltreerd met een verdovende oplossing die adrenaline bevat om het bloedverlies te beperken. Via een insnede in de lies worden dan het teveel aan huid- en vetweefsel verwijderd. De wonden worden gesloten met een speciale lijm die na 10 dagen spontaan verdwijnt. Er dienen dus na de operatie geen hechtingen te worden verwijderd.

Nabehandeling:
Na de operatie worden beide bovenbenen stevig omwonden met een steunend verband of een stevige pantybroek. Ijsapplicaties voorkomen zwelling na de operatie. Deze kunt u thuis zelf nog verder zetten gedurende 2 à 3 dagen. U kan de avond van de ingreep reeds douchen. Een blauwverkleuring thv de binnenzijde van de dijen is volledig normaal. U strijkt deze zones best gedurende een tiental dagen in met Auriderm K2-gel. De littekens thv beide liezen zijn in het begin fel rood gekleurd en ontkleuren progressief in de loop van 3 maand na de operatie.

 


Ontvang gratis een brochure over Dijbeenlift van Van Canneyt Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.