Klinieken die Liposculptuur aanbieden in Oost-Vlaanderen:
 

Van Canneyt ClinicA concept of excellence Van Canneyt Clinic

Liposculptuur


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Liposculptuur is een esthetische behandeling, waarbij thv gelocaliseerde zones het overtollig vet wordt verwijderd. De meest voorkomende localisaties zijn de buikwand, de heupen, de flanken, de binnenzijde van de dijen, de knieën en de hals.

Behandeling:
Een liposculptuur wordt uitgevoerd onder algemene verdoving of onder sedatie (roesje). Onder zuiver plaatselijke verdoving is de ingreep te pijnlijk. Vooreerst wordt in de omgeving van de te behandelen zone, op een onopvallende plaats, lokale verdoving gegeven, en een heel kleine insnede van 2 à 3mm gemaakt. Hierlangs wordt een zoutoplossing geïnjecteerd waarbij een verdovingsvloeistof, alsook een vloeistof die het bloeden tegengaat, is vermengd. Zodoende kan het verwijderen van het vet pijnloos en bloedloos plaatsvinden. Vervolgens worden de overtollige vetcellen met heel fijne canulen geaspireerd, welke op een aspiratiepomp zijn aangesloten. De volumes worden aan beide zijden vergeleken, zodat een perfect symmetrisch resultaat wordt bekomen. De wondjes worden gesloten met een speciale huidlijm, waarmede u onmiddellijk na de ingreep kan douchen. Deze lijm verdwijnt spontaan na verloop van een 10-tal dagen. Er hoeven dus geen hechtingen te worden verwijderd.

Nabehandeling:
Op het einde van de ingreep wordt u een spannende lipopanty aangebracht, welke u gedurende 4 weken dag en nacht dient te dragen. U verwijdert deze panty alleen om uzelf en om de panty te wassen.

Als de ingreep onder volledige verdoving gebeurt vergt dit een ééndagsopname, wanneer het onder schemerverdoving gebeurt, kan u een half uur na de behandeling reeds het centrum verlaten. De pijn na een liposculptuur valt best mee. De eerste 3 dagen zijn de behandelde zones gevoelig en kunnen blauwe vlekken vertonen. Deze verdwijnen spontaan na verloop van een 8-tal dagen. Indien nodig wordt hiervoor een speciale crème voorgeschreven. Liposculptuur is tegenwoordig een behandeling die zeer frekwent wordt uitgevoerd, en die met de actuele technieken zeer goede resultaten geeft. In het begin zijn de behandelde zones nog fel gezwollen. Pas na 3 maand ziet u het definitief resultaat.


Ontvang gratis een brochure over Liposculptuur van Van Canneyt Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.