Klinieken die Lipvergroting aanbieden in Oost-Vlaanderen:
 

Van Canneyt ClinicA concept of excellence Van Canneyt Clinic

Lipvergroting


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Een lipvergroting voor een sensuele uitstraling

Vollere lippen hebben een warme en sensuele uitstraling. De meest efficiente manier voor een lipvergroting is door middel van opvullende injecties.

Sommige vrouwen hebben van nature dunne lippen, andere zien hun lippen geleidelijk dunner worden door het ouder worden. Cosmetische chirurgie kan door middel van een lipvergroting hiervoor een oplossing bieden.

Dit kan dus verholpen worden door het opvullen van de lippen met: 1. Teosyal Kiss (NIEUW!) - tijdelijk 2. PMS-siliconenolie - permanent 3. Lipofilling (NIEUW)

Hoe gaat een lipvergroting in zijn werk?

Soms gebeurt het in twee sessies(de injecties) met een pauze van ongeveer drie tot vier weken bij de plastisch chirurg. De behandeling van een lipvergroting is niet erg belastend en gebeurt op de raadpleging. De lippen kunnen gezwollen zijn gedurende enkele uren. Daarom worden onmiddellijk na de behandeling ijsapplicaties aangeraden. Ondanks dit kleine ongemak zijn de patienten altijd zeer tevreden met de lipvergroting behandeling en vinden ze hun mond mooi en sensueel.

Een andere methode voor het opvullen van de lippen bij de plastische chirurgie Gent is de lipofilling. Hierbij wordt een kleine hoeveelheid eigen lichaamsvet via een kleine opening in de navel opgezogen. Dit vet wordt eerst geultrafiltreerd en dan in de lippen aangebracht. Deze manier van lipvergroting gebeurt onder lokale verdoving of met een roesje indien gewenst. Het effect is blijvend, doch na verloop van tijd (jaren) verdwijnt het vet gedeeltelijk. Bespreek de mogelijkheden door lipvergroting met uw plastisch chirurg!


Ontvang gratis een brochure over Lipvergroting van Van Canneyt Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.