Klinieken die Neuscorrectie aanbieden in Oost-Vlaanderen:
 

Van Canneyt ClinicA concept of excellence Van Canneyt Clinic

Neuscorrectie


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Neuscorrectie door een ervaren plastisch chirurg

Een neuscorrectie is één van de moeilijkste ingrepen in de esthetische chirurgie, en vergt veel ervaring van de plastisch chirurg. Daarom is het ook belangrijk dat er voorafgaandelijk een uitgebreid gesprek plaats vindt teneinde uw wensen en verlangens te verduidelijken. Men onderscheidt een neustipcorrectie en een totale neuscorrectie. Beide ingrepen kunnen onder sedatie (roesje) worden uitgevoerd. De ingreep zelf duurt ongeveer een uur.

Neustipcorrectie: een vorm van neuscorrectie

Vooreerst worden de te corrigeren elementen afgetekend. Vervolgens wordt de neustip plaatselijk verdoofd. Via een insnede in beide neusgaten wordt het overtollige kraakbeenweefsel verwijderd teneinde de neustip te versmallen.

Indien nodig wordt ook de neusbrug gecorrigeerd via dezelfde insnede. In moeilijke gevallen dient de neusbrug thv zijn basis (uitwendig) te worden geopend. Dit is eerder zeldzaam. De wondjes worden gesloten met resorbeerbare hechtingen. In de neusgaten wordt een vetgaaswiekje aangebracht voor een periode van 3 dagen. De neustip zelf wordt bedekt met kleine kleefpleistertjes. Deze blijven ter plaatse gedurende een week na de neuscorrectie.

Totale neuscorrectie

Hierbij worden zowel de neusrug als de neustip gecorrigeerd. Voor de behandeling van de neustip verwijs ik naar bovenstaande alinea. De neusrug zelf wordt langs dezelfde incisie in de neusgaten behandeld. Meestal gaat het bij dit soort neusoperatie om een neusverkleining. Hierbij wordt het neustussenschot gereduceerd en wordt ook het benige deel van de neus veranderd. Op het einde van de ingreep worden eveneens vettampons in de neusgaten aangebracht voor een periode van 3 dagen, en een uitwendig gipsverband voor een periode van een week.

Nabehandeling

Na verloop van 3 dagen kunt u de neustampons zelf verwijderen. Pas na een week kan u ook het gipsverband verwijderen. Bij een totale neuscorrectie verschijnen na een 2-tal dagen blauwverkleuringen thv de onderste oogleden, welke gedurende een 10-tal dagen kunnen aanhouden. Het is dan ook aangeraden bij een totale neuscorrectie Arnica druppels voor en na de operatie in te nemen.


Ontvang gratis een brochure over Neuscorrectie van Van Canneyt Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.