Klinieken die Ooglidcorrectie aanbieden in Oost-Vlaanderen:
 

Van Canneyt ClinicA concept of excellence Van Canneyt Clinic

Ooglidcorrectie


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Waarom een ooglidcorrectie?

De eerste ouderdomsverschijnselen doen zich vaak voor ter hoogte van de oogleden. Ter hoogte van de bovenste oogleden ziet men vooral dat de wenkbrauwen afzakken, en er een dubbele plooi ontstaat thv het bovenste ooglid, ptosis genaamd. Ter hoogte van de onderste oogleden ziet men vooral het ontstaan van wallen onder ogen en eventueel ook overtollige huidplooien. Beide verschijnselen geven een vermoeide indruk. Dit kan opgelost worden met een ooglidcorrectie.

Ooglidcorrectie van de bovenste oogleden:

Deze ooglidcorrectie kan gebeuren onder plaatselijke verdoving met of zonder sedatie (roesje) en neemt ongeveer 1 uur in beslag bij plastisch chirurg Van Canneyt. Vooreerst worden de huidincisielijnen in staande houding met een stift afgetekend. Vervolgens wordt het bovenste ooglid verdoofd, en wordt de huid bij middel van de CO2 laser verwijderd. Deze methode geeft zeer weinig bloedverlies, en naderhand ook zeer weinig blauwverkleuring. Thv de binnenzijde van het oog wordt ook een klein vetzakje verwijderd.

Vaak bestaat er ook een afzakking van de wenkbrauwen. Deze worden meteen langs dezelfde insnede op het voorhoofd gefixeerd in hun normale anatomische positie. De wonden van de oogleden worden gehecht met een microscopische niet resorbeerbare draad die na een week wordt verwijderd .Steristrips worden onmiddelijk na de ingreep aangebracht,deze worden na 3 dagen verwijderd.

Nabehandeling van de ooglidcorrectie
Onmiddellijk na de ooglidcorrectie wordt ter hoogte van de oogleden ijs aangebracht om postoperatieve zwelling te vermijden. Deze ijsapplicaties kunt u gedurende 2 à 3 dagen thuis voortzetten. U kan dezelfde avond van de operatie reeds douchen.

Ooglidcorrectie van de onderste oogleden

De ooglidcorrectie gebeurt onder plaatselijke verdoving met of zonder sedatie (roesje). Vooreerst wordt de huidincisielijn, net onder de wimpers, met een stift afgetekend. Het onderste ooglid wordt plaatselijk verdoofd. Na het maken van een zo kort mogelijke insnede, wordt het overtollig vetweefsel alsook de huidplooien verwijderd. De wonde wordt gehecht met een microscopische draad die na één week verwijderd worden.Steristrips worden onmiddelijk na de ingreep aangebracht op de oogleden ,de steristrips worden na 3 dagen verwijderd.

Nabehandeling van de ooglidcorrectie
Onmiddellijk na de ooglidcorrectie wordt ter hoogte van de onderste oogleden ijs geappliceerd om een postoperatieve zwelling te voorkomen. Deze ijsapplicaties kunt u ook gedurende de eerste drie dagen na de ingreep thuis voortzetten. U kunt ook de dag van de ingreep reeds douchen.


Ontvang gratis een brochure over Ooglidcorrectie van Van Canneyt Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.