Klinieken die Schaamlipcorrectie aanbieden in Oost-Vlaanderen:
 

Van Canneyt ClinicA concept of excellence Van Canneyt Clinic

Schaamlipcorrectie


Kerngegevens
Doelgroep: Vrouwen
Verzekering: Nee

Bij een schaamlipverkleining wordt overtollig schaamlipweefsel weggehaald. Er is sprake van een afwijking als de binnenste schaamlippen, de labia minores groter zijn dan de buitenste schaamlippen.Bij de anatomie van het menselijk lichaam bestaan bepaalde normen voor de afmetingen van de lichaamsdelen. Binnen die norm bestaan wel variaties, maar als de kleine schaamlippen een aantal centimeters buiten de grote schaamlippen uitsteken, dan is er sprake van anatomische variatie.Dat kan gaan om twee centimeter tot soms wel zes centimeter. Van zo’n afwijking hebben vrouwen vaak last, lichamelijk en geestelijk. Het kan vervelend of pijnlijk zijn bijvoorbeeld bij het sporten.

Schaamlipverkleiningen vallen niet onder de esthetische operaties, het is meer een reconstructieve plastische chirurgie. De behandeling gebeurt onder sedatie (roesje) en duurt ongeveer 45min. Het overtollig vetweefsel thv de kleine schaamlippen wordt verwijderd en de wonde wordt gesloten met een resorbeerbare hechting. Deze verdwijnt spontaan na een 2-tal weken.

Nabehandeling:
Intermitterende ijsapplicaties gedurende 2 - 3 dagen worden aanbevolen om zwelling te voorkomen. U moet 2 x daags douchen en nadien de wonden goed drooghouden (eventueel föhnen).


Ontvang gratis een brochure over Schaamlipcorrectie van Van Canneyt Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.