Van Canneyt ClinicA concept of excellence Van Canneyt Clinic

Siliconenprothese


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Borstvergroting is een heel courante en zeer betrouwbare ingreep geworden, met een blijvend resultaat. De ingreep vergt veel ervaring vanwege de chirurg, zowel in de keuze van de gebruikte techniek als in de keuze van de implantaten.
De kwaliteit en de betrouwbaarheid van de implantaten is gedurende de laatste jaren enorm verbeterd. Er bestaat tegenwoordig ook een grote variatie aan implantaten qua grootte, vorm en inhoud, zodat een gepast implantaat voor uw lichaam perfect kan worden geselecteerd.
Een borstvergroting geeft niet alleen het effect van een volumevergroting, maar ook een lifting-effect, indien de borsten wat afhangen.

Soorten implantaten:
De meest gebruikte implantaten zijn gevuld met een silicone gel of met een zoutwater oplossing. Voor de silicone gel onderscheidt men dan nog een vloeibare silicone oplossing en een half vaste silicone oplossing. Het voordeel van de half vaste silicone prothesen is dat deze nooit lekken.
Voor wat de vorm betreft heeft men de keuze tussen de klassieke ronde vorm met hoog of laag profiel, en de anatomische, druppelvormige implantaten. De keuze van de implantaten wordt samen met u op de raadpleging besproken. Deze keuze hangt zowel af van uw voorkeur, als van het aspect van uw borsten voor de operatie. Ook het gewenste volume wordt samen met u besproken en hangt eveneens af van de grootte van uw borstklier voor de operatie.
De keuze van het implantaat wordt tijdens de eerste raadpleging uitvoerig besproken.

Behandeling:
De behandeling gebeurt onder volledige narcose of onder sedatie (roesje). Langsheen een kleine insnede thv de oksel, onder de borst of rond de tepel wordt voor of achter de grote borstspier een implantaat ingebracht. Watergevulde prothesen worden steeds achter de borstspier aangebracht, silicone prothesen worden voor de borstspier aangebracht indien de borsten voorafgaandelijk wat afhangen, achter de borstspier indien de borsten voor de operatie niet afhangen.
De wonde wordt gesloten met een speciale huidlijm, welke vanzelf verdwijnt na verloop van een 10-tal dagen.Er hoeven dus nadien geen hechtingen meer te worden verwijderd.
Onmiddellijk na de ingreep wordt u een aangepaste sport BH aangebracht, en u kan na verloop van 2u reeds het centrum verlaten. Zorg er wel voor dat iemand u voor de terugreis begeleidt.

Nabehandeling:
De sport BH die u meekreeg dient u gedurende 1 maand dag en nacht te dragen. U doet deze alleen uit om u te wassen of om de BH te wassen. U kan evenwel dezelfde dag van de ingreep reeds douchen en het resultaat van de borstvergroting beoordelen.
De eerste 3 dagen na de ingreep zijn vrij pijnlijk. Daarom worden u ook zeer sterke pijnstillers meegegeven om deze pijn gedurende de eerste dagen te verzachten.
In het begin lijken de borsten fel gezwollen en opgespannen, doordat de huid zich dient aan te passen aan het nieuwe volume. Nadien zal deze zwelling progressief afnemen, en zullen uw borsten volledig versoepelen. De prothesen hoeven in geen geval na de ingreep gemasseerd te worden!
De kwaliteit van de borstimplantaten is de laatste jaren verbeterd, dat ze niet hoeven te worden vervangen. Bovendien krijgt u een levenslange garantie op het prothesemateriaal.

Duurzame borstimplantaten van hoge kwaliteit

Wanneer u overweegt om een borstvergroting te laten doen stelt u zich meestal vele vragen. Een veel voorkomende vraag is het merk en de kwaliteit van de borstimplantaten die gebruikt worden tijdens de operatie. Bij Van Canneyt zijn we ons ervan bewust dat een mooi resultaat na een behandeling afhangt van de expertise van de doktor en de kwaliteit van de gebruikte borstimplantaten. In de Van Canneyt Clinic wordt steeds gekozen voor de betere merken borstimplantaten omdat wij voortdurend streven naar prachtige resultaten!

Nazorg voor behandelingen met borstimplantaten

Uw gezondheid komt voor ons op de eerste plaats. Tijdens een verkennend gesprek met dokter Van Canneyt krijgt u een antwoord op al uw vragen. Ook al uw vragen over nazorg na een behandeling met borstimplantaten worden beantwoordt. Het resultaat is een geslaagde behandeling en een professionele opvolging door een ervaren plastisch chirurg.


Ontvang gratis een brochure over Siliconenprothese van Van Canneyt Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.