Klinieken die Borstlift aanbieden in Noord-Holland:
 

Van Linschoten SpecialistenWerner Beekman.nl Van Linschoten Specialisten

Borstlift


Boven: voor<br>Onder: na
Boven: voor
Onder: na
Kerngegevens
Doelgroep: Vrouwen
Verzekering: Nee

Doel

Het doel van de operatie is het verstevigen van de borsten, waarbij het volume van de borst omhoog wordt gebracht in een strakkere huidenveloppe.

De operatie

De operatie vindt plaats onder narcose en duurt ongeveer anderhalf uur. Het teveel aan huid wordt verwijderd en het borstvolume en het tepel-tepelhofcomplex wordt omhoog gebracht. De littekens bevinden zich rondom de tepelhof, van de tepelhof naar de plooi onder de borst en in de plooi onder de borst. Uiteraard wordt gestreefd naar symmetrie.

Na de operatie

Na de operatie wordt een drukkend verband aangelegd. Meestal verblijft men één nacht in het ziekenhuis. Na enkele dagen wordt het dragen van een goed steunende beha, bijvoorbeeld een sportbeha, aangeraden, die de eerste weken dag en nacht gedragen moet worden. Sporten wordt de eerste zes weken afgeraden.

 

Resultaten

De resultaten van een borstversteviging zijn bijna altijd goed. Het duurt overigens enkele weken voordat sprake is van een definitieve vorm. Doordat het verouderingsproces doorgaat, is het mogelijk dat de borsten in de loop der jaren weer verslappen. De operatie kan dan worden herhaald.


Ontvang gratis een brochure over Borstlift van Van Linschoten Specialisten.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.