Klinieken die Buikwandcorrectie aanbieden in Noord-Holland:
 

Van Linschoten SpecialistenWerner Beekman.nl Van Linschoten Specialisten

Buikwandcorrectie


Boven: Voor <br /> Onder: na
Boven: Voor
Onder: na
Kerngegevens
Doelgroep: Vrouwen
Verzekering: Nee

Het doel van de ingreep is om een verbetering van de contouren van de buik te realiseren door de uitgerekte huid van de buik, bijvoorbeeld als gevolg van zwangerschap of drastisch gewichtsverlies, chirurgisch te verwijderen. Buikwandcorrecties mag u niet zien als afslankmiddel. De beste resultaten worden verkregen indien men op gewicht is en goed getrainde buikwandspieren heeft.

De operatie

De operatie vindt plaats onder narcose en duurt ongeveer anderhalf uur. De overtollige huid wordt onder de navel verwijderd. Indien nodig worden de lange buikspieren naar elkaar toegehecht om een beter taille te verkrijgen. De navel wordt opnieuw ingehecht. De gehechte wond loopt van de ene heup naar de andere en wordt zo laag mogelijk geplaatst.

Na de operatie

De opname in het ziekenhuis duurt enkele dagen. De eerste dagen kan een strak gevoel worden ervaren, dat geleidelijk zal verdwijnen. Toch zal het herstel in het algemeen enkele weken duren. Gevoelloosheid van de buikwand, met name onder de navel, kan voorkomen.

Resultaten

Na enkele maanden wordt het eindresultaat bereikt, de huid van de buik is strak, het bolle aspect is verdwenen. De uitrijping van het litteken duurt echter een jaar.

 


Ontvang gratis een brochure over Buikwandcorrectie van Van Linschoten Specialisten.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.