Klinieken die Acne aanbieden in Zuid-Holland:
 

Van Rosmalen KliniekVan Rosmalen Kliniek Van Rosmalen Kliniek

Acne


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Acné ontstaat door ontstekingen in de huid. Acné kan verschillende oorzaken hebben, maar desondanks kan het op dezelfde manier ‘putjes’ of rode dan wel bruine vlekken achterlaten. Heeft u momenteel acné of heeft u in het verleden veel acné gehad en heeft dat zijn sporen nagelaten op uw gezicht, dan is een peeling de juiste behandeling voor u.

 

Dermaceutic peelings

Er zijn verschillende soorten Dermaceutic peelings. Sommige zijn geschikt voor het herstel van de beschadigde huid die tot uiting komt in onregelmatigheden of een pokdalige huidstructuur. Andere peelings zijn uitermate geschikt om de huidige ontstekingen van de bestaande acné te verminderen, waardoor er minder permanente beschadigingen kunnen optreden.

 

Laserbehandeling

Daarnaast lenen gefractioneerde laserbehandelingen zich ook goed voor het herstellen van de beschadigde huid. Andere laserbehandelingen kunnen door de warmte het ontstaan van nieuwe ontstekingen tegengaan. In feite is een laserbehandeling een diepe huidpeeling die rimpeltjes, onregelmatigheden van de huid, bruine vlekken, putjes, diepe poriën en acné littekens verwijdert.

Wij leren u tevens om zelf de ontstekingen te beperken en hoe u moet omgaan met opkomende puistjes. Daarnaast zijn er thuisproducten van Dermaceutic die zich richten op het onderhoud dat u zélf dagelijks kan doen.

Maak een afspraak in onze kliniek in Rotterdam om het juiste advies voor uw huid te krijgen.


Ontvang gratis een brochure over Acne van Van Rosmalen Kliniek.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.