Klinieken die Couperose aanbieden in Zuid-Holland:
 

Van Rosmalen KliniekVan Rosmalen Kliniek Van Rosmalen Kliniek

Couperose


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Veel mensen krijgen in de loop van de jaren couperose ofwel rode adertjes en haarvaatjes in het gezicht. Als u last heeft van couperose, heeft u doorgaans ‘rode wangen’. De wangen of neus kunnen een heel rode kleur hebben die lastig te camoufleren is. Soms kleurt de huid nog roder na een glas wijn, tijdens inspanningen of een verblijf in een warme ruimte. Werden rode wangen vroeger geassocieerd met een gezonde blik, tegenwoordig vindt men dat die onrustige vlekken de blik afleiden van de ogen. Met een laserbehandeling kunnen wij uw huid egaliseren, zodat u een egale teint krijgt.

Klanten komen speciaal naar ons om hardnekkige couperose en vaatjes te laten verwijderen. Omdat wij een krachtige laser bezitten waar we jarenlang ervaring mee hebben opgedaan.


Couperose met een laser verwijderen is heel veilig

De meest gecontroleerde en veilige manier om couperose te behandelen is met een ‘lichtlaser’. Hierdoor kan namelijk nooit een blijvende witte plek (hypopigmentatie) ontstaan. Met behulp van de Harmony laser wordt het licht van de laser geabsorbeerd door alle rode kleur en vaatjes in de huid waardoor de vaatwand verkleeft en de couperose weg blijft. Deze laser maakt de huid niet dunner maar verfraait de tint van de huid; alsof u een egale foundation op heeft.


Na de laserbehandeling van couperose

De vaatjes die veel licht hebben geabsorbeerd zullen een aantal dagen kleine rode vlekjes of stipjes geven, die ook goed te camoufleren zijn. De couperose of vaatjes zullen gaan samentrekken gedurende zes weken na elke behandeling, hoewel enkele vaatjes nog zullen herstellen. Daarom behandelen we na ongeveer drie tot vier weken een tweede maal.

De meeste mensen houden graag de egale kleur zo lang mogelijk vast en kunnen het resultaat bijhouden door één keer per jaar de behandeling te herhalen. Sommigen kunnen vijf jaar genieten van het resultaat en komen daarna weer voor een nieuwe serie behandelingen. 

Laserspecialiste en cosmetisch arts Van Rosmalen staan voor u klaar in de Van Rosmalen Kliniek Rotterdam. Bel nu voor een gratis consult.


Ontvang gratis een brochure over Couperose van Van Rosmalen Kliniek.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.