Algehele narcoseHieronder vind u een overzicht van de gevonden klinieken, gesorteerd per land en provincie. Bij het klikken op een kliniek wordt u direct naar de presentatie over Algehele narcose gestuurd van de geselecteerde kliniek.

Meer achtergrondinformatie over Algehele narcose:
Bij de meeste medische behandelingen volstaat een plaatselijke verdoving, oftewel lokale narcose. Bij zwaardere ingrepen wordt vaak een algehele narcose toegediend. Hierbij verliest de patiŽnt tijdelijk het bewustzijn. De algehele narcose wordt toegediend door een anesthesist. De anesthesist begeleidt u tijdens het hele proces van de behandeling. Hij/zij bespreekt vooraf de details met u, dient de verdoving toe, bewaakt u tijdens uw behandeling via verschillende monitortechnieken en begeleidt u bij het wakker worden. Een algehele narcose is tegenwoordig een zeer veilige behandeling; de patiŽnt loopt hierbij minder gevaar dan bij de autorit naar het ziekenhuis!
Na de behandeling dient u goed uit te rusten. Na een algehele narcose voelt u dat uw lichaam weer eventjes op gang moet komen. Soms hebben patiŽnten het koud en zijn een beetje in de war. Verder hebben patiŽnten na een algehele verdoving vaak wat last van keelpijn, die veroorzaakt wordt door de beademingsapparatuur die tijdens de behandeling wordt gebruikt. Deze klachten verdwijnen meestal snel en zijn goed te behandelen.

2 gevonden locaties:

NL
Noord-Brabant
 
CDC Complete tandzorg
Locatie: Best
Lees meer informatie van deze kliniek over Algehele narcose
 
BE
West-Vlaanderen
 
Cosmipolis Clinic
Locatie: Brugge
Lees meer informatie van deze kliniek over Algehele narcose
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.