Haartransplantatie algemeenHieronder vind u een overzicht van de gevonden klinieken, gesorteerd per land en provincie. Bij het klikken op een kliniek wordt u direct naar de presentatie over Haartransplantatie algemeen gestuurd van de geselecteerde kliniek.

Meer achtergrondinformatie over Haartransplantatie algemeen:

Haaruitval en kaalheid zijn veel voorkomende problemen. Vooral mensen op volwassen leeftijd krijgen te maken met haaruitval die kale plekken veroorzaakt. Zeker wanneer hormonen en erfelijke belasting een rol spelen bij haaruitval kan haartransplantatie een oplossing zijn tegen de kale plekken. Een haartransplantatie speelt niet alleen een rol bij kaalheid en haaruitval op het hoofd. Ook bij weinig gezichtsbeharing (snor en baard) of mannen met een hazenlip (chisis) die een snor willen laten groeien komen in aanmerking voor een haartransplantatie.

Behandelmethoden
Er zijn een aantal verschillende methoden om een haartransplantatie uit te voeren. In overleg met uw haarchirurg wordt de behandelmethode gekozen. De meest gebruikte methoden zijn de FUT-techniek (Follicular Unit Transplantation) en FUE-techniek (Follicular Unit Extraction). Bij de FUE-techniek worden de follicular units (haargroepje van 1-4 haren, met onderhuidse talgklier, spiertje en bindweefsel) één voor één van het donorgebied naar het doelgebied getransplanteerd. Bij de FUT-techniek wordt een stripje huid verwijderd, waaruit alle follicular units gehaald worden en op hun nieuwe plaats worden ingebracht.


4 gevonden locaties:

NL
Noord-Brabant
 
ABC Clinic
Locatie: Breda
Lees meer informatie van deze kliniek over Haartransplantatie algemeen
 
Noord-Holland
 
Dr. Leo Peter van der Weij
Locatie: Amsterdam
Lees meer informatie van deze kliniek over Haartransplantatie algemeen
 
BE
Oost-Vlaanderen
 
Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie
Locatie: Gent
Lees meer informatie van deze kliniek over Haartransplantatie algemeen
 
West-Vlaanderen
 
Cosmipolis Clinic
Locatie: Brugge
Lees meer informatie van deze kliniek over Haartransplantatie algemeen
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.