Bergman Clinics neemt Ozon Oogkliniek over

28-02-2013

Met ingang van 1 januari is Ozon Oogkliniek onderdeel van Bergman Clinics | Kliniek voor Oogzorg. Door deze overname verbindt Bergman Clinics topkwaliteit en doelmatigheid van beide klinieken. Met deze uitbreiding kan de kwalitatief hoogwaardige, goed toegankelijke en betaalbare zorg nog beter geboden worden; voor de patiënt dus “zichtbaar beter”.

Toekomstgericht

Ozon Oogkliniek biedt een breed scala aan behandelingen voor oogheelkundige zorg:

  • maculadegeneratie
  • staar
  • hoge oogdruk
  • netvliesafwijkingen bij suikerziekte
  • ooglidcorrecties 
  • andere oogaandoeningen.

Deze behandelingen worden veelal vergoed door de zorgverzekeraars.

Ozon Oogkliniek heeft vestigingen in Velp en Boxtel en staat al sinds 6 jaar bekend als een gerenommeerde kliniek waar op professionele wijze oogheelkundige zorg wordt verricht. Bergman Clinics wil de komende jaren haar netwerk van oogheelkundige klinieken nog verder vergroten. Met Ozon Oogkliniek als nieuwe loot aan de stam, heeft Bergman Clinics een belangrijke stap kunnen zetten op het gebied van de verzekerde zorg, en wordt de landelijke positie verder versterkt.

Samen sterker door overname
Beide klinieken tonen zich blij met de overname. Bart Malenstein, CEO van Bergman Clinics: “De wensen van de zorgconsument stijgen, en het is van groot belang dat er ondanks grote druk op kosten veel beter wordt gepresteerd. Met verzekerde en onverzekerde oogzorg kunnen wij de hoogste kwaliteit aan zorg leveren, met volle aandacht voor het comfort van de cliënt, die bij ons te allen tijde centraal staat.” Carel Hoyng, oogarts en tevens de huidige algemeen directeur van Ozon Oogkliniek, onderstreept dat de overname mooie kansen biedt: “Ozon Oogkliniek krijgt de mogelijkheid een krachtige positie uit te bouwen in de markt van de oogzorg, en daardoor de oogheelkundige cliënt nog beter te bedienen. Daarin zullen wij hetzelfde kwaliteitsniveau hanteren dat wij in de afgelopen 6 jaar hebben opgebouwd. Onder de vlag van Bergman Clinics zullen wij in staat zijn onze positie en ons palet aan behandelingen nog verder uit te bouwen.” De oprichters en de andere oogartsen van Ozon Oogkliniek blijven gewoon verbonden aan de kliniek.


Bronhttp://www.bergmankliniek.nl/nieuws/overname-ozon-oogkliniek-door-bergman-clinics-kliniek-voor-oogzorg/180_0&nieuwsid=304
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.