Beter seksleven na borstvergroting

14-10-2013

Als je je seksleven naar een hoger niveau wilt tillen, dan kun je wellicht een borstvergroting overwegen. Uit een psychologisch onderzoek is namelijk gebleken dat de seks na een borstvergroting aanzienlijk verbetert.

Seksuele verlangens

In een universiteit in Colorado heeft professor Tomi-Ann Roberts 45 vrouwen ondervraagd die een borstvergroting hebben ondergaan. Zowel voor, als twee, vier en 18 maanden na de operatie moesten de dames vragen beantwoorden over hun seksuele verlangens, hun mate van zin en seksuele bevrediging.

Negen vrouwen die littekens hadden opgelopen wegens te grote implantaten, merkten geen verbetering van hun seksleven op. De andere 36 vrouwen geven echter aan dat ze veel meer zin hebben om te vrijen dan voorheen. Ze zijn meer tevreden over hun seksleven. Zelfs na anderhalf jaar na de borstvergroting blijkt deze zin nog steeds erg groot.

Verbouwen

Het mes snijdt dan wel aan twee kanten. Niet alleen worden vrouwen met een grote voorgevel aantrekkelijker gevonden door mannen, de dames zelf voelen zich ook aantrekkelijker.


Bronhttp://www.telegraaf.nl/vrouw/relatie/21967116/__Betere_seksleven_na_borstvergroting__.html
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.