Boek moet vrouwen aanzetten tot borstvergroting

18-05-2015

Hij wist al drie van zijn vriendinnen te overtuigen om zich grotere borsten aan te laten meten. Dat bracht de 59-jarige Ivan LeCasque op het idee een boek te schrijven met de titel 'the Convince Her to Get Bigger Breasts Manual'.

Redding

De handleiding helpt mannen hun vrouw zo te krijgen dat ze niet alleen zijn vrouw of vriendin is, maar óók zijn 'levende fantasie', zo lezen we op de site buy.implants4her.com, waar het boek te koop is.

LeCasque schreef het boek samen met zijn huidige vriendin Victoria, die sinds ze elkaar kennen van cup 26D (Europese cup C) naar 25K (cup H) is gegaan. Volgens de site heeft het boek al 'diverse huwelijken gered'. The Mirror schrijft dat er inmiddels 3500 exemplaren van de handleiding zijn verkocht, en dat slechts één iemand het boek terugstuurde met het verzoek zijn geld terug te krijgen. 

"Iedereen zegt dat het werkt", aldus LeCasque, die tegelijkertijd zegt dat veel vrouwen er niet voor uit durven te komen dat ze haar borsten heeft laten vergroten op last van haar man. Victoria zegt op haar beurt: "Het is niet goed om niet toe te geven aan de behoeftes van je man. Als je denkt dat je man op blondines valt...waarom dan niet je haar blond verven? Waarom niet toegeven aan hun verlangens en fantasiën? Zo duur is een borstvergroting ook weer niet."


AuteurSigrid Stamkot
Bronhttp://www.metronieuws.nl/mode/2015/05/boek-moet-vrouwen-aanzetten-tot-borstvergroting
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.