Boerhaave Medisch Centrum winnaar 2015 in Kliniekenbranche

22-01-2016

Boerhaave Medisch Centrum is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Kliniekenbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een zeer hoogwaardig bedrijf met een sterke positie. ‘Gedrevenheid, passie, zeer innovatief, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van Boerhaave Medisch Centrum een absolute topper in haar wereld.’ 

Niet iedere kliniek biedt plastische chirurgie op topniveau. Niet overal kan de consument 365 dagen per jaar terecht voor niet-operatieve behandelingen zoals injectables (inspuitingen), permanent ontharen en de maagballon. Specialist in reguliere en cosmetische ingrepen Boerhaave Medisch Centrum (officiële namen: Medisch Centrum Boerhaave BV en Stichting Medisch Centrum Boerhaave) stelt zich ten doel de hoogste kwaliteit zorg te bieden. Kwaliteit die zich niet alleen uit in de behandeling zelf, maar ook in de medewerkers en in voor- en nazorg. Door helder advies en duidelijke informatie vooraf en een goede begeleiding van de patiënten tijdens en na de behandeling denkt zij deze kwaliteit te kunnen waarborgen. Niet voor niets is

Nederlands grootste kliniek voor esthetische plastische chirurgie bekroond met het ZKN-keurmerk en een ISO 9001-2008-certificering voor het adviseren over en uitvoeren van plastische chirurgische ingrepen met inbegrip van de nazorg. Boerhaave Medisch Centrum is gevestigd in Amsterdam.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Boerhaave Medisch Centrum een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Boerhaave, want zij is continu bezig haar diensten en producten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van haar klanten.’

 

Compromisloos kwaliteitsdenken

De jury prijst met name haar compromisloze kwaliteitsdenken: alleen het allerhoogst haalbare niveau is goed genoeg. De filosofie van de directie is dat die kwaliteit alleen door middel van een perfecte infrastructuur op alle vlakken van de organisatie geleverd kan worden. Op technisch vlak, qua kamervoorzieningen, routing, hygiëne , ICT et cetera. Op elk deelgebied wil Boerhaave de absolute top in Nederland zijn. ‘Als de OK’s het hart van de kliniek genoemd mogen worden, dan heeft de Boerhaave-kliniek hier een voorsprong op alle collega-klinieken. Van de drie OK’s hebben er twee de klasse 1, waarvan één met het revolutionaire en unieke plenumsysteem voor licht en lucht. Met deze kamer beschikt Boerhaave over een wereldprimeur. Vrijwel alle ziekenhuisdirecteuren zijn ernaar komen kijken, en ook de leverancier leidt er zijn potentiële klanten rond. Zelfs een UMC uit Amsterdam maakt er geregeld gebruik van’, weet Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Boerhaave biedt niet alleen de allerbeste kwaliteit in Nederland, zij heeft een dermate gesmeerde organisatie dat zij in staat is de prijs van de behandelingen tot de laagste in het land te laten horen. En toch realiseert zij goede financiële cijfers. ‘De directie – modern opgeleide managers en ondernemers – gelooft stellig in eigen filosofie en strategie. Een goede visie op omgaan met elkaar, als team opereren, de lat steeds hoger leggen. Boerhaave Medisch Centrum is het centrum voor esthetische chirurgie in Nederland!’, aldus een enthousiaste Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.boerhaave.nl

 

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 14:00 uur.


Bronhttp://www.nieuwsbank.nl/inp/2016/01/21/H004.htm
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.