Borstvergroting? Met een 3D-Consult maak je de beste keuze

03-09-2015

Om ervoor te zorgen dat je precies weet wat je kunt verwachten en hoe een cupmaat jou staat, heeft Bergman Clinics iets nieuws.

Bergman Clinics 3D-Consult™
Ben je niet te petite voor die vollere cup? En wat is de beste optie als je je borsten na zwangerschap en borstvoeding weer stevig wilt hebben? Met het Bergman Clinics 3D-Consult™ kun je deze vragen nóg beter beantwoorden.

Mogelijkheden direct op jouw lichaam bekijken
Tijdens zo’n speciaal 3D-consult voor een borstvergroting maakt de arts een scan van je bovenlichaam. Deze scan wordt vervolgens in 3D weergegeven op een scherm, waarna je de verschillende mogelijkheden die er zijn direct op jouw eigen lichaam kunt bekijken en daarmee goed je wensen kunt bespreken met de arts. Je kunt niet alleen verschillende prothesematen op jouw lichaam uitproberen, maar ook zien welke vorm implantaten het mooist zouden zijn.

Welke vorm is je op het lijf geschreven?
Met het Bergman Clinics 3D-Consult™ kun je razendsnel zien welke invloed jouw keuzes hebben op het uiteindelijke resultaat. Voelt het idee dat je had over een bepaalde cupmaat nog steeds goed nu je het daadwerkelijk voor je ziet? Zijn je lichaam en je eventuele nieuwe borsten nog in verhouding? Belangrijke vragen die je voor je besluit tot een borstvergroting op deze manier snel en duidelijk kunt beantwoorden.

Alle tijd om na te denken
Ook ontzettend fijn aan het 3D-Consult: de scan met jouw gemaakte keuzes kun je thuis nog eens rustig bekijken en eventueel bespreken met je partner of een goede vriend(in).

Probeer het alvast zelf
Zou je de 3D-simulatie het liefst thuis al even uitproberen? Met de lightversie, exclusief te vinden op de website van Bergman Clinics, kun je op je eigen smartphone, tablet of computer zelf alvast bekijken wat het beste bij je past.

Iets voor jou?
Benieuwd wat het Bergman Clinics 3D-Consult™ voor jou kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een consult met 3D-simulatie. Kijk hier voor meer informatie.


Bronhttp://www.bergmanclinics.nl/3D-Consult
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.