Borstvergroting financieren met crowdfunding

21-06-2013

Tegenwoordig kan iedere vrouw een borstvergroting laten uitvoeren, ook als zij hiervoor geen geld heeft. Het enige wat zij hoeft te doen is via internet een of meerdere investeerders te zoeken.

De site ‘myfreeimplants.com’ maakt het mogelijk om via crowdfunding genoeg geld bij elkaar te krijgen voor de plastische chirurg.

De website heeft naar eigen zeggen al duizend vrouwen aan een gratis cupje meer geholpen. De dienst is voor de dames gratis. Alhoewel, van Babydoll93 en BamaBabe wordt wel verwacht dat ze hun donateurs voorzien van foto’s en ze met regelmaat video’s en berichtjes sturen. Maar volgens de site is dat alleen maar een prachtige kans om vrienden te maken.

De virtuele interactie en eeuwige dankbaarheid van de dame in kwestie is de enige gegarandeerde Return on Investment voor de (heren) investeerders, Maar er is natuurlijk ook de kans dat een contact met een rondborstige dame uitmondt in vriendschap. Er kan vanaf één dollar worden geïnvesteerd.

De website, of het sociale netwerk zoals ze zichzelf noemen, zorgt er ook voor dat het geld van de investeerders bij de plastisch chirurg in kwestie terechtkomt.


Bronhttp://www.z24.nl/bijzaken/borstvergroting-financieren-met-crowdfunding
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.