Contour Kliniek introduceert 3D animatie borstvergroting bij consult

13-06-2013

Contour Kliniek in Bussum introduceert, als eerste in Nederland, 3D consultaties voor borstvergotingen. Hiermee biedt de kliniek voor cosmetische chirurgie haar cliënten een reëel beeld van het resultaat van de ingreep, aan de hand van een 3D animatie. Voor het maken van deze impressie wordt een keuze gemaakt uit vijfduizend verschillende borstimplantaten. Dit implantaat wordt gekozen op basis van de wens van de cliënt en het advies van de plastisch chirurg.

De plastisch chirurgen van Contour Kliniek hebben veel ervaring met het uitvoeren borstvergrotingen. Zij hebben in de afgelopen 17 jaar al vele duizenden borstvergro-tingen uitgevoerd. Dr. King Hoen Tan, plastisch chirurg en medisch directeur bij Contour Kliniek, is erg tevreden met de mogelijkheden van een 3D consult: "De meest gestelde vraag tijdens een consult voor een borstvergroting is: "Hoe zullen mijn borsten er uit zien na de ingreep?" Voor- en na foto's van andere cliënten die een borstvergroting kregen, zijn 2-dimensionaal en geven dus een 'plat' beeld. Daarnaast is ieder lichaam anders en kunnen borstimplantaten bij cliënt A, een heel ander resultaat geven dan bij cliënt B", aldus Dr. Tan.

3D consultatie
Voor het maken van deze 3D animaties maakt Contour Kliniek gebruik van speciale software. Door het uploaden van digitale foto's, genereert het programma een 3D-simulatie van voor en na de operatie. Contour Kliniek is de eerste kliniek in Nederland met deze unieke service voor cliënten die een borstvergroting overwegen.

Over Contour Kliniek
Contour Kliniek is één van de meest toonaangevende klinieken op het gebied van cosmetische- en plastische chirurgie in Nederland. De behandelingen worden al ruim 17 jaar uitgevoerd door medisch specialisten met veel ervaring. Contour Kliniek werkt voor borstvergrotingen uitsluitend met veilige implantaten met FDA goedkeuring van de merken Natrelle en Mentor. Contour Kliniek is gevestigd in Bussum en Amstelveen.


BronContour Kliniek
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.