Een nieuw jaar, een nieuw begin?

24-01-2012

Traditioneel  nemen we ons in het begin van het nieuwe jaar voor om te stoppen met roken, gezonder te leven, meer te sporten en vooral gewicht te verliezen. Gedurende een of twee maanden lukt dat allemaal wel, daarna wordt het moeilijk om niet opnieuw in de oude lifestyle terug te vallen.
Gaat het om gewichtsverlies dan is de Alizonne Therapie de beste garantie voor succes. Niet alleen zult u snel het overgewicht kwijt zijn, daarnaast wordt intensief gewerkt aan de verstrakking van de lichaamscontouren. Middels wekelijkse behandelingen zorgt de Alizonne Therapie er voor dat u ‘strak in het vel’ blijft, ondanks het verlies van buikjes, zwembandjes en lovehandles. Of u nu 5, 50 of 150 kilo wilt verliezen, in de Alizonne klinieken weten de artsen het juiste behandeltraject voor u samen te stellen. Voor een jo-jo effect hoeft u niet bang te zijn. Dankzij een intensief begeleidingstraject, ook nadat het gewichtsverlies bereikt is, zult u op uw nieuw bereikt lichaamsverlies stabiliseren.  Klinkt ideaal? Ja, dat klopt. De Alizonne Therapie is het allerbeste all-in concept voor de behandelingen van overgewicht.
Bij (serieus) overgewicht treden vaak medisch complicaties op, zoals hoge bloeddruk en diabetes (suikerziekte) . Andere aandoeningen die het gevolg kunnen zijn van overgewicht zijn gewrichtsklachten, chronische vermoeidheid en vroegtijdige veroudering. Dankzij een zorgvuldige medische controle tijdens het behandeltraject kan iedere complicatie behandeld worden. Vaak kunnen de eerste medicaties al na enkele weken gestopt worden.
Soms is de vorming van overgewicht een gevolg van een medische complicatie. Met name bij afwijkingen aan de schildklier is het van belang dat de arts een op deze conditie afgestemd programma voorschrijft.
 Geïnteresseerd geraakt in de Alizonne Therapie? Bel dan met de Alizonne receptie op 077 320 8383 voor een vrijblijvende consultatie. Gedurende dit consult wordt, aan de hand van een opname van de medische voorgeschiedenis, een op uw situatie gericht behandelplan opgesteld, met een indicatie van de kosten van het volledige traject. Daarna besluit u of u inderdaad uw nieuwe leven aanvangt.


AuteurAlizonne
BronAlizonne
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.