Facelift en wenkbrauwlift zonder operatie bij Medica Estetica!

07-09-2015

ROTTERDAM - Wil jij ook graag een strakkere huid maar zie je tegen een operatie op? Medica Estetica in Rotterdam heeft hier de oplossing voor! Met de Silhouette Soft Lift kunnen ze een facelift of wenkbrauwlift voor je uitvoeren zonder dat hier een operatie bij komt kijken!

De Silhouette Soft Lift is nieuw in Nederland. Deze methode komt uit de Verenigde Staten en is geheel veilig. In de USA heeft de methode al bewezen zeer effectief te zijn. De lifting geeft onmiddellijk effect en gebeurt onder plaatselijke verdoving.

De Silhouette Soft Lift is een ophanging van het gelaat en de hals door middel van oplosbare spandraden. Deze draden hebben kleine conussen of ankers die de huid vastgrijpen en liften waardoor een verjongend effect ontstaat. De draden lossen na 18 maanden tot 2 jaar op.

Ook tien jaar jonger in 60 minuten? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens met Medica Estetica voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Medica Estetica
Stieltjesstraat 78
3071 JX Rotterdam
Tel. 010-2260983
www.medicaestetica.nl


Bronhttp://www.dichtbij.nl/voorne-putten/lifestyle/zorg-en-welzijn/artikel/4114904/facelift-en-wenkbrauwlift-zonder-operatie-bij-medica-estetica-.aspx
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.