Kwart mannen wil cosmetische chirurgie voor partner

19-04-2013

24 procent van de mannen zou willen dat hun partner een cosmetische ingreep zou ondergaan voor een mooier uiterlijk. Maar ruim de helft hiervan zou dit niet aan hun partner vertellen.

 

Uit een enquete met kortingscode van een Britse website onder 1248 mannen komt liposuctie voor hun partner als populairste operatie naar voren (57 procent), gevolgd door borstvergroting (49 procent) en kaakchirurgie (42 procent).

 

De neuscorrectie (38 procent) en botox (34 procent) waren ook populair.

 

De hoofdvraag in de enquete was of mannen willen dat hun partner een cosmetische ingreep zou ondergaan omwille van een mooier uiterlijk. 24 procent antwoordde positief op deze vraag. Eenvijfde wist het nog niet zeker, maar 19 procent wil niet dat zijn partner een operatie ondergaat.(Daily Mail)

 

Aan de mannen die wel wilden dat hun partner een ingreep zou ondergaan, werd ook gevraagd of zij dit aan hun partner zouden vertellen. Maar 12 procent durft dit te vertellen aan hun partner terwijl 52 procent het zou verzwijgen met als reden de partner niet overstuur te willen maken. 23 procent wil het voor zich houden om conflicten te vermijden.

 

Bron: Nu.nl


Auteurnu.nl
Bronhttp://www.nu.nl/lifestyle/3400996/kwart-mannen-wil-cosmetische-chirurgie-partner.html
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.